A lelki problémákból eredő étvágytalanság megszűnt

Csodásabbnál csodásabb sikersztorikat kaptunk tőletek az elmúlt években, amit hatalmas örömmel fogadtunk, hiszen ezek szerint a PetChef frissen főzött eledelekre való áttérés által rengeteg kutyus élete válhatott egészségesebbé.

Az iparilag előállított tápok rengeteg adalékanyagot, ízfokozót és mindenféle színezéket tartalmazhatnak, amik nem tesznek jót a kutya szervezetének.

Ezzel szemben a PetChef eledeleket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban.

kerámia kutyatál

Kerámia kutyatál

  Az egészséges kutyaeledelhez minőségi kerámia tál dukál. Lepd meg szőrös barátodat a PetChef újdonságával, a szupercuki kerámia etetőtálkával, amely kedvenc falataihoz és vízhez egyaránt tökéletes választás! Sok kutyus szenved a fémtálak okozta allergiától, számukra pl. a kerámiából készült tál a megfelelő választás.
  megnézem

Milyen egészségügyi problémákon segíthet a PetChef eledellel való táplálás?

A te kutyusodnak nincsenek egészségügyi problémái? Mi akkor vagyunk a legboldogabbak! Azonban jó, ha már időben gondolsz a megelőzésre és olyan eledellel táplálod kedvenced, amit megérdemel: zöldséggel, hússal, szuperfooddal! A PetChef eledeleknél pontosan tudod, hogy mi kerül a kutyusod tálkájába, hiszen az összetevők szabad szemmel is jól láthatóak.

Rengeteg sikersztorit kapunk tőletek, nem győzzük válogatni a boldogabbnál boldogabb kutyusok történetét. Jöjjön hát Happy sikertörténete, akinek megszűntek a lelki problémákból eredő étkezési zavarai, amióta megízlelte a PetChef eledelt.

Etvagytalan Kutya

Happy étvágyának sikertörténete

Happy a kis fehér máltai selyemkutyus élete már a kezdetek óta tele volt megpróbáltatásokkal. Kölyök korában giardiája volt, ami egy parazita okozta véres hasmenésessel járó fertőzés. Igen nehéz kikezelni, ezért Happy 2 hónapon keresztül antibiotikum kúra alatt állt, míg nagy nehezen meggyógyult. Mivel az antibiotikumot a gazdija az ételébe rejtette, ezért borzasztó gyanakvó lett minden eledellel kapcsolatban, és összekötötte egy negatív élménnyel az evést.

Az egész odáig fajult, hogy csak különleges feltételek mellett volt hajlandó enni. Csak akkor evett, ha a gazdik már 10 perce megették a saját ételüket, nem volt szabad ránézni, zajt csapni, megmozdulni amikor evett, ellenben kedvesen beszélgetni fontos volt. Így hajlandó volt eszegetni, de nagyon keveset. Az evésösztön teljes mértékben eltűnt nála. Sokszor hányt savat és a széklete sem volt rendben.

A gazdija Rita mindent kipróbált, de semmi nem hozott áttörést. Ekkor talált rá a PetChef eledelekre. Megrendelte a Kóstoló csomagot és megkínálta Happy-t az Atlanti lazac eledellel. Ekkor pedig csoda történt. Happy leült a tányérjához és mindent megevett, majd még percekig nyalogatta a tányérját utána. Szemeivel azt kérdezte a gazdijától, hogy eddig miért nem ezt kapta és mégis miért kellett ilyen sokáig várnia a rendes ételre?

Végre éhség csillog a szemében és árgus szemekkel figyeli gazdiját, ha a konyhában van.

Kutya Sikertortenet (1)

Petchef Unnepi Malac Kutyaeledel Uj2 1

Ismerd meg az Ünnepi malac menüt!

  Egyre több négylábú idilli életét teszi tönkre valamilyen egészségügyi probléma, ami legtöbbször visszavezethető ahhoz, hogy milyen minőségű étel kerül kedvenced tányérjába.

  Kutyusod érzékeny gyomrú, válogatós, cukorbeteg esetleg refluxszal vagy gyomorsav problémákkal küzd? Akkor válaszd az Ünnepi malac eledelünket!

  A gondosan összeállított monoprotein raguban, a sertéshús mellett, helyet kapott még egy kis hajdina, sütőtök, édesburgonya, és sárgarépa is.

  Érzékeny gyomrú kutyusoknál olyan kellemetlen tünetek jelentkezhetnek, mint a puffadás, a hasmenés, az alkalmankénti hányás, vagy a pocak fájdalma. Ünnepi malac eledelünkben található gyulladáscsökkentő, valamint antioxidánst tartalmazó zöldségek magas aránya miatt kiváló választás az érzékeny gyomrú kutyusok számára. Ez az eledel rendkívül ízletes is, így az étvágytalan kutyusod az utolsó cseppet is eltünteti majd a tálkájából.

  Kizárólag természetes összetevőkből, állatorvos tanácsadásával készült, frissen főzött eledeleinket még házhoz is visszük nektek!

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc eledelét!

  rendelek

Happy történetét szerettük volna még jobban megismerni, ezért készítettünk egy interjút a gazdijával Ritával, hogy további kérdéseket tehessünk fel neki

Hány éves most Happy, és mikor kezdődtek nála ezek a komoly lelki problémák?

Happy 2017.11.20-án született, tehát 5 és fél éves. A problémák 2019 februárjában kezdődtek, akkor lett giardia fertőzése. Április elején negatív lett a giardia teszt. Onnantól kezdve nagyon bizalmatlan lett minden etetés alkalmával minden étellel szemben. Ugyanis a giardia kúra alatt az ételébe rejtettem a giardia fertőzés leküzdéséhez szükséges gyógyszereket. Mostanáig azt hitte, sőt! biztos benne, hogy rosszat akarok neki és valamilyen mérget csempészek bele az ételébe, amikor enni adok neki. Nem szereti a vacsora-időt. Elbújik, ha azt kérem tőle, hogy egye meg az ételt. 4 éve küzdünk ezzel a lelki problémával

Mennyi idő alatt javultak a tünetei a PetCheffel való etetést követően? Az első beszámolód óta eltelt 2 hét. Hogyan érzi most magát Happy?

Rögtön megjött az étvágya. Ha PetChef ételt kap, akkor nem fél az ennivalótól. Ha száraztápot, akkor visszautasítja az ételt. Ezért nem tudtam betartani Happy-nél a fokozatosságot, ami tápváltás esetén be kell tartani. Elkezdtem adni neki emésztést javító fermentált gyógynövény kivonatot, remélem ez segíteni fog. A vacsora-időt pedig most már mindketten (Happy és én) izgatottan várjuk.

Melyik Happy kedvenc PetChef eledele?

Mindegyik! A bárányosnál az első alkalommal tétovázott, de végül megette és szereti az ízét. A lazac és a pulyka alapból ízlik neki. Köszönöm, hogy érdekelt titeket Happy öröme és bánata. Happy boldog, hogy végre azt eszik, amit szeret. Happy bánata az a sok kínlódás amin keresztül ment egészen addig, amíg meg nem érkeztünk a PetChefhez.

Fordulj állatorvoshoz!

Ha kutyusod is napokig étvágytalan, mindenképpen fordulj állatorvoshoz!

A kutya étvágytalanságát okozhatja:

 • Mérgezés
 • Allergia
 • Depresszió
 • Nyelőcső megbetegedés
 • Vese-, vagy májbetegség
 • Autoimmun betegség
 • Daganatos megbetegedés
 • Vírusos fertőzés
 • Gyomorrontás vagy egyéb bélrendszeri problémák
 • Szájüregi betegségek
 • Gyógyszeres kezelés vagy oltás
 • Környezeti változások
 • Időjárás

Amennyiben többet olvasnál az étvágytalanság okairól az alábbi linken megteheted: Miért nem eszik a kutya? A kutya étvágytalanságának okai

Kutya Sikersztori

Neked is van egy sikertörténet a tarsolyodban?

Most a te kutyusud is a PetChef weboldal sztárja lehet!

Van egy jó sztorid a pajtidról és a PetChefről? Megszűntek az allergiás tünetei és a pocak problémái? Fényesebben ragyog a bundija mint valaha? Végre olyan étvággyal falatozik mintha egy Michelin csillagos étteremben lenne?

Oszd meg velünk sztoritokat a sikersztori@petchef.hu e-mail-címen!
Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük