Hűségpont gyűjtés

Ha bejelentkezve vásárolsz nálunk, a teljesített rendelést követően hűségpontokat adunk vissza, amiket teljes egészében levásárolhatsz a következő rendelésednél.

Minél aktívabb törzsvásárló vagy, annál több levásárolható pontot kapsz. Minden egyes terméknél láthatod, hogy az adott termék után mennyi hűségpont jár. Az állandó kedvezmények mellett pedig arany, ezüst és bronz fokozatú vásárlóinknak belépést biztosítunk a VIP - a világ legjobb Gazdijai, zárt facebook csoportunkba és VIP hírlevelünkre is, ahol extra, máshol nem elérhető tartalmakkal, ingyenes tanácsadással, vegyes doboz rendelési lehetőséggel és közös programokkal is várunk.

Négy lépcsőben jutalmazzuk törzsvásárlóinkat:

-5%

állandó kedvezmény

Vásárló

Minden elköltött 100 Ft után 5 pontot írunk jóvá.

Feltétel:

Vásárlás bejelentkezve

-10%

állandó kedvezmény

Bronz fokozat

Minden elköltött 100 Ft után 10 pontot írunk jóvá.

Feltétel:

10 db teljesített rendelés

-15%

állandó kedvezmény

Ezüst fokozat

Minden elköltött 100 Ft után 15 pontot írunk jóvá.

Feltétel:

20 db teljesített rendelés

-20%

állandó kedvezmény

Arany fokozat

Minden elköltött 100 Ft után 20 pontot írunk jóvá.

Feltétel:

30 db teljesített rendelés

 • Az előző vásárlásod után kapott hűségpontokat a későbbi vásárlásaid folyamán bármikor beválthatod. Amennyiben rendelkezésre áll, a rendszer magától javaslatot tesz a hűségpontok beváltására a Kosár oldalon.
 • A hűségpontokat vásárlástól számított 90 napig tudod felhasználni, utána a rendszer automatikusan törli azokat a fiókodból.
 • *A hűségpontok a termék(ek) bruttó végösszegéből kalkulálódnak. A postaköltség, illetve az utánvét kezelési költség után nem írunk jóvá hűségpontokat és nem fizethetők hűségpontokból.
 • Az akciók és kuponok KIZÁRÓLAG a weboldalon keresztül leadott rendelésekre érvényesek, telefonon és e-mail-en beérkező megrendelésekre nem.
 • A hűségpontok más kedvezményekkel, akciókkal és a kuponokkal nem vonhatók össze.
 • Akciós termékek vásárlása esetén nem íródnak jóvá hűségpontok a felhasználó fiókjában.
 • A hűségpontok készpénzben nem kaphatóak meg.
 • Azok a különálló rendelések, melyek ugyanarra a napra, azonos néven és azonos címre szólnak, nem áll módunkban külön rendelésként kezelni. A rendszer kijátszására irányuló cselekvéseket a PetChef belső elbírálás alapján szankciókkal sújtja és a felhasználó eddig elért vásárlói fokozatait automatikusan törölheti.
 • 1 pont = 1 Forint. Ez alapján a legközelebbi vásárláskor a korábban összegyűjtött pontokat le tudod vonni a végösszegből.
 • A rendszer automatikusan magasabb szintre léptet, ha a leadott rendelések száma eléri a következő fokozathoz tartozó rendelésszámot. Az aktuális besorolást a felhasználóneved alatt találod.
 • A hűségpontokat csak abban az esetben tudjuk nyilvántartani, ha regisztrálva vásárolsz, mindig ugyanazzal az email címmel. Regisztráció nélküli vásárlás esetén sajnos nem tudunk hűségpontot adni és utólagos jóváírásra sincs lehetőség.
 • A fiókhoz tartozó email címnek és a rendeléskor megadott számlázási email címnek minden esetben egyeznie kell, csak ekkor íródnak jóvá a pontok a rendelés teljesítése után. Ha időközben megváltozik a vásárló email címe, nincs lehetőség az addig megszerzett fokozat továbbviteléhez.