Frissen főtt kutyaeledelek berni pásztor kutyádnak

A törpe tacskó bár egyike a legkisebb kutyusoknak, annál nagyobb egyéniség. Független, bátor, aki elvárja, hogy tiszteljék. Akik ismerik, értékelik jellemét, intelligenciáját, vadászszellemét és szerettei iránti odaadását. Aktív, életvidám és ugyan néha hajlamos a saját feje után menni és zsörtölődni, hatalmas boldogságot visz a családok életébe. Cikkünkből most mindent megtudhatsz a törpe tacskó tartásáról, gondozásáról és etetéséről, így eldöntheted, hogy mennyire ideális számodra ez a kutyafajta.

Méret

Kistestű | marmagassága: 30-35 cm, súlya: 5-7 kg

Mozgásigény

Alacsony

Élettartam

12-16 év

Vérmérséklet

Konok, okos, élénk, önálló

Etetés

Napi 2x

Ajánlott PetChef menü

Háztáji bárány, Mennyei kenguru

Színek

A törpe tacskó méretei és külseje

A törpe tacskó egy kistermetű, de arányos testfelépítésű kutya. Testalkata hosszú, ugyanakkor alacsony, nem hiába szokták kolbászkutyának is nevezni a törpe tacsi, dachshund, dakszi, borzeb mellett. Aprócska teste izmos és tömzsi, lábai rövidek.

A feje arányos a testéhez képest, kicsi, de nem túl kerek. Az orra fekete színű. Nagy, sötét szemekkel szemléli a világot, tekintete éber és kifejező. A füle hosszabb és lelógó.

Farka közepes hosszúságú és magasan hordja.

Törpe tacskó vs. tacskó: milyen tacsik léteznek?

Sokakban felmerül a kérdés a kutyusokat látva, hogy mekkorára nő a törpe tacskó? Nos, a törpe tacskó súlya átlagosan 5-7 kg. Érdekesség egyébként, hogy nem ez a legkisebb fajtája a daksziknak: mert amíg a törpe tacsik mellkas mérete 30-35 cm, addig a nyúlász vagy kaninchen tacskóké nem éri el a 30 centimétert.

A tacskóknak mellkas méretük szerint egyébként 3 fajtája van:

Fajta Mellkas méret Súly
Standard (normál) tacskó 35 cm vagy annál nagyobb 9 kg
Miniatűr vagy törpe tacskó 30-35 cm 5-7 kg
Nyúlász vagy kaninchen tacskó 30 cm alatt max. 3 kg

A törpe tacskó bundája

Szőrzet alapján – akárcsak a hagyományos tacskóknál – háromféle típus létezik:

 • Rövid szőrű törpe tacskó – Fényes, testhezálló szőrzetet visel, amely kellemes, puha tapintású és kis mértékben egész évben vedlik.
 • Hosszú szőrű törpe tacskó – Csillogó, selymes, puha szőrzettel büszkélkedhet, amely évente kétszer vedlik nagyobb mennyiségben.
 • Szálkásszőrű törpe tacskó – Durva tapintású bundája jellegzetes bajusszal párosul.

Törpe tacskó színek

A tacsi egy vadászkutya, ennek megfelelően bundája is remekül alkalmazkodik a terephez. Pontosan ezért garantáltan nem fogunk fehér tacskóval találkozni.

A leggyakoribb színei az alábbiak:

 • vörös
 • sárga
 • cservörös
 • fekete-barna
 • sötét alapon világos foltos

Igazi különlegességnek számítanak a harlekin törpe tacskók is, akiket pöttyös, foltos tacsiknak is szoktak nevezni. A legismertebbek a fekete-barna törpe tacskók, és kuriózum a kék törpe tacskó.

A törpe tacskó viselkedése, tulajdonságai, vérmérséklete és jelleme

Mini Torpe Tacsko

A törpe tacskók élénkek, vidámak és kíváncsi kis fickók. Mini testükhöz hatalmas személyiség párosul. Hajlamosak olykor túl bátrak lenni, ami vadászösztönükkel van összefüggésben, folyamatosan hajtja őket a vágy, hogy felfedezőútra induljanak és mindent megszaglásszanak. Olykor rendkívül hangosak, különösen ha valami megmozdul a környezetükben, vagy ha idegenek közelítik meg a területüket. Nagyon éberek és azonnal a család tudomására hozzák a vészhelyzetet.

Imádják az embereket és ragaszkodnak szeretteikhez. Boldogan töltik az idejüket a gazdi társaságában, imádják, ha babusgatják, simogatják őket, de elsősorban akkor, ha nekik is kedvük van ehhez. Képesek önállóan is boldogok lenni, de igénylik a társaságot és figyelmet.

Jól kijönnek más háziállatokkal, előfordul azonban, hogy konfliktusba keverednek akár nagyobb kutyákkal is, ha úgy érzik, hogy nem kapják meg a tiszteletet. Kisebb rágcsálók mellé azonban nem igazán valók, mert hajlamosak lehetnek levadászni őket.

Ha első kutyusnak szeretnél egy törpe tacsit, akkor számíts arra, hogy nem a legkönnyebben kezelhető fajtát választod!

A törpe tacskó nem kifejezetten kerti kutya, ugyanis nem tűri jól a kinti hideget, ugyanakkor kisebb lakásokba is tökéletes választás lehet.

A törpe tacskó kölyök nevelése

A törpe tacskók intelligensek, kiképzésükhöz azonban nem árt némi kitartás és türelem. Örömmel veszik ugyan a parancsok, trükkök tanulását, és gyorsan képesek megérteni, hogy mit várnak el tőlük, ugyanakkor természetüknél fogva kissé konokak is. Sőt, imádják picit bosszantani a gazdit!

Nehéz lehet szobatisztaságra nevelni őket, mert nem igazán értik, mi szükség van erre.

Íme néhány tipp a törpe tacskó kölyök neveléséhez:

 • Már 10-12 hetes korában szocializáld kedvencedet! Pozitív, ha más kutyákkal, emberekkel, különböző környezeti ingerekkel találkozik.
 • Fontos, hogy megtanítsd barátodnak a visszahívást, mert sokszor igen nehéz vadászösztönét kordában tartani!
 • A szobatisztaság megtanulásában, a féktelen természet megzabolázásában és az utazáshoz szoktatásban nagy segítség, ha kutyusodat ketrechez szoktatod, de sose tartsd 1-2 óránál többet bezárva!
 • Mindig használj pozitív megerősítéseket kedvencednél! A kívánt viselkedést jutalmazd például kedvenc jutifalijával, dicsérettel vagy játékkal!

PETCHEF TIPP: Ügyelj arra, hogy a tréningek során a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, és ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot – lehetőleg glutént sem -, ami kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát vagy allergiát!

A törpe tacskó betegségei, életmódbeli tanácsok

Ahhoz, hogy kis barátod hosszú, kiegyensúlyozott és boldog kutya életet élhessen, a következőkre figyelj törpe tacskó kutyád esetében:

 • Kizárólag tápanyagokban gazdag minőségi kutyaeledel kerüljön a tányérjára!
 • Törekedj rá, hogy a fizikai aktivitás mellett mentális stimulációban is bőven legyen része, soha ne sajnáld tőle az időt!
 • Tartsd rendben a szőrét és figyelj oda szemei, fogai, fülei és mancsai ápolására!
 • Tedd teljessé táplálkozását étrend-kiegészítőkkel, melyek támogatják immunrendszerét, valamint ízületeinek, csontjainak védelmét és szőrének egészségét!
 • Ha bármi szokatlan tünetet, problémát tapasztalsz, azonnal fordulj állatorvoshoz és 1-1,5 évente vidd el egy teljes körű egészségügyi kivizsgálásra!

Nulladik lépés: kizárólag hiteles tenyésztőtől vásárolj kiskutyát!

Az első lépés a megfelelő törpe tacskó kennel kiválasztása. Ha törpe tacskó eladó, nem árt szem előtt tartani, hogy sajnos a blökik népszerűségének és az óriási keresletnek köszönhetően rengetegen szaporítanak a magas törpe tacskó árak miatt. A szaporítókat pedig nem érdeklik a fajta érdekei és az sem, ha valamilyen genetikai betegség öröklődik a vérvonalon.

Miről ismerheted fel a jó tenyésztőt?

 • Minden esetben törzskönyvet ad, amihez tenyész alkalmassági vizsgát kell tenni
 • Oltási könyvvel, féregtelenítve kínálja a kölyköket
 • Tagja valamilyen egyesületnek
 • Mindent tud a fajtáról és szívesen válaszol a kérdésekre
 • Az ellések közt hagy időt az anyakutyának a regenerálódásra

Petchef Kutya Ragoka Valogatas

Rágóka válogatás

  A kutyusod motiválása és jutalmazása fontos része a napi kapcsolatotoknak, ehhez jó, ha mindig van nálad néhány extra finom, szuperegészséges falat is.

  Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot és glutént sem, ami a kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy allergiát.

  Tökéletes választás lehetnek kutyusod jutalmazására a szuper ízletes izlandi tőkehal tallérok, izlandi farkashal bőr rágókák és izlandi tőkehal bőr rágókák is, melyeket fagyasztva szárított eljárással készítünk.

  Nagy segítségedre lehetnek a fogmosások közti lepedék eltávolításában ezek a természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágókák. Fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik. Mindennapos fogyasztás mellett kevesebb barna foglepedék és fogkő alakulhat ki, és megszűnhet a kutya rossz lehelete is.

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc rágókáit!

  rendelek

A törpe tacskó betegségei

A törpe tacsik általában 12-16 évig élnek és szerencsére többnyire egészségesek, de mint minden fajtánál, náluk is előfordulhatnak bizonyos betegségek.

Nézzük most meg, hogy milyen problémákkal találkozhatsz törpe tacskó kutyusodnál!

Tacskóbénulás, azaz intervertebrális lemezbetegség:

Az intervertebrális lemezbetegségben (IVDD) szenvedő kutyáknál a porckorong közepe elmeszesedik, a kapszula pedig törékennyé válik. A porckorong kapszula figyelmeztetés nélkül elrepedhet, így a gerincvelő közepén lévő elmeszesedett anyag bejuthat a gerinccsatornába és nyomást gyakorolhat a gerincvelőre. Milyen tünetek esetén gyanakodj IVDD-re?

 • Nyak-, végtag- vagy hátmerevség
 • A hátsó lábak húzása
 • Nyilvánvaló fájdalom futás vagy ugrás közben
 • Fokozott érzékenység a mozgásra vagy érintésre
 • Csökkent aktivitás

A kezelés a betegség súlyosságától függően lehet gyógyszeres, esetleg műtéti és olyan kiegészítő kezelések, mint a masszázs, víz alatti futópad, elektromos stimuláció is szóba jöhetnek. A tacskóbénulás esélyét jelentősen csökkenti,megóvod az elhízástól, valamint érdemes a lépcsőn inkább felemelni, kanapéra (ha felengeded), vegyél inkább speciális rámpát.

Epilepszia

Sajnos a tacskók genetikailag hajlamosabbak az epilepsziára, ami csak önmagában, vagy egy fejsérülést követően is kialakulhat. Fontos, hogy már az első roham után vidd állatorvoshoz kedvencedet, a gyógyszeres kezelés sokat javíthat állapotán.

Fogászati betegségek

A tacskók, különösen a törpetacskók hajlamosak a gyors fogszuvasodásra és a fogágybetegségre. Fogai zsúfoltan helyezkednek el az állkapcsában, ezért az ételdarabok könnyen beszorulnak a fogak közé, lepedék- és fogkő-lerakódást okozva. Ezért a tacskók hajlamosak a korai fogvesztésre. Sokat javíthatsz a helyzeten, ha hetente több alkalommal megmosod a kutyusod fogát speciális kutyáknak kifejlesztett fogkrémmel, vagy a fogakat tisztító rágókát adsz neki.

Cushing-szindróma

A Cushing-szindróma egy hormonális eredetű betegség, amely során a mellékvesék túl sok kortikoszteroid hormont termelnek. Tünete a túlzott vízfogyasztás, nagy mennyiségű vizelet ürítése, sorvadt izmok, fáradékonyság, gyengeség. Ezen kívül jellegzetes bőrtünetek tapasztalhatóak: kétoldali szimmetrikus szőrhullás a törzsön, elvékonyodott bőr és szőrzet. Élethosszig tartó gyógyszeres kezelés, valamint rendszeres állatorvosi vizsgálat lehet szükséges, bizonyos esetekben műtét is szóba jöhet.

PRA (progresszív retina atrófia)

Örökletes szembetegség, a szemben található ideghártya károsodásával jár. Eleinte farkasvakság tapasztalható, majd a látás folyamatosan romlik, teljes vakság is bekövetkezhet. Sajnos a betegség jelenlegi ismereteink szerint nem gyógyítható. Genetikai szűrővizsgálattal azonban kiszűrhető, emiatt is lényeges a megfelelő tenyésztő kiválasztása.

Szürkehályog

A tacskók az átlagnál is hajlamosabbak a szürkehályogra, amely gyakran a PRA-val együtt fejlődik. A szemlencse lassan homályossá válik, kívülről is jól látható a hártyára emlékeztető hályog. Ez a betegség is örökletes.

Extra tipp: Bár jó esetben a törpe tacskó hosszú és boldog életet él, a fenti betegségekre való hajlam miatt érdemes már kölyökkutya korban kisállat biztosítást kötni rájuk. Így még a hosszabb kezelés sem fog különösebb anyagi problémát jelenteni.

A törpe tacskó etetése

A törpe tacskó nem válogatós fajta, nagyon szereti a hasát. Ezért ajánlott odafigyelni a súlyára, mert egycsapásra felszaladnak rá a plusz kilók. Különösen akkor nem árt résen lenni, ha szőrös barátod kicsit lustácska is.

Érdemes alacsony zsírtartalmú ételeket választani a számára. A gerinc egészségének megőrzéséért az ízületek védelmére kifejlesztett eledel ugyancsak jó választás lehet.
A törpe tacskó számára a naponta kétszeri etetés ideális, ahelyett, hogy állandóan kint hagynád az ételt.

Rendszeresen ellenőrizd szőrös barátod súlyát, és ha plusz kilókat tapasztalsz, csökkentsd az eledel mennyiségét és vidd többet mozogni!

A blökik energiájukat elsősorban állati fehérjékből nyerik, ezért ügyelj rá, hogy magas minőségű, állati fehérjében gazdag, mesterséges adalékanyagoktól mentes táplálékot válassz, hogy biztosítsd négylábú cimbid számára az egész napos lendületet!

Bár sok helyen az extra magas hús- vagy fehérjetartalmat hirdetik az eledel legfontosabb tulajdonságaként, az állatorvosok szerint a túl magas fehérjetartalmú étel vese- és májproblémákat okozhat.

Petchef Haztaji Barany Kutyaeledel Uj2 1

Ismerd meg a PetChef Háztáji bárány menüt!

  Egyre több négylábú idilli életét teszi tönkre valamilyen egészségügyi probléma. Sajnos majdnem minden betegség visszavezethető ahhoz, hogy milyen minőségű étel kerül kedvenced elé.

  Kutyusodnál szőrhullást, vakarózást, folyamatos mancsrágást és nyalogatást vagy bűzmirigy problémákat tapasztalsz? Akkor válaszd Háztáji bárány eledelünket!

  A gondosan összeállított raguban, a bárányhús mellett, helyet kapott egy kis hajdina, quinoa, sütőtök, brokkoli és édesburgonya is. Tudtad, hogy a bárányhús kiváló fehérjeforrás, könnyen emészthető és hipoallergén hatással is rendelkezik? Ideális választás azoknak a kutyusoknak, akik allergiásak más fehérjeforrásra. A benne található omega-3 és omega-6 pedig hozzájárul az allergiás tünetek csökkentéséhez.

  Kizárólag természetes összetevőkből, állatorvos tanácsadásával készült, frissen főzött eledeleinket még házhoz is visszük nektek.

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc eledelét!

  rendelek

Vegyes etetés – jó megoldás a tisztán száraztápos etetés helyett

A tisztán száraztápos etetés helyett még mindig pénztárcakímélő, de egészségesebb megoldás az úgynevezett vegyes etetés. Ez azt jelenti, hogy a száraztápot valamilyen – mondjuk 50-50%-os arányban – kevered össze valamilyen másik, magasabb víztartalmú prémium kutyaeledellel, például esetünkben PetChef eledellel. Ilyenkor értelemszerűen a kutyus testsúlyának megfelelő mennyiségből csak a választott aránynak megfelelő mennyiséget kell venni – tehát 50-50%-os aránynál 50%-ot az adott eledelből.

A vegyes etetés további előnye, hogy mivel a táp általában ugyanaz marad, a hozzászokási idő is rövidebb. A kutyusok étvágya is javul, hiszen míg önmagában a száraztáp nem túl vonzó, “valódi” étellel keverve már étvágygerjesztőbb.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy hetente ellenőrizd a kutyus testsúlyát, és szükség szerint igazíts a mennyiségeken!

A PetChef frissen főtt kutyaeledeleinek receptjeit a kutyák táplálkozására specializálódott állatorvos, Dr. Varga József állította össze. Összetevőink frissek és emberi fogyasztásra is alkalmasak, így bátran adhatod menüinket törpe tacskódnak is.

A törpe tacskó mozgásigénye, játék

Torpe Tacsko Kolyok

A törpe tacsik bár nagyon élénkek, mozgásigényük egyáltalán nem hatalmas, már a napi 2×10 perc séta is elegendő lehet számukra. A blökik imádnak hosszabb útra indulni és közben mindent felfedezni, megszaglászni.

Ha a kedvükben akarsz járni, akkor a labdázás mindig óriási népszerűségnek örvend. Az agiliy és a nyomkövetés is olyan elfoglaltság, amiben jól teljesítenek és örömüket lelik.

Arra érdemes figyelni, hogy idősebb korukra a tacskók hajlamosak inkább a lustálkodást választani, ilyenkor az etetést és a mozgást célszerű ehhez igazítani.

A törpe tacskó ápolása

A törpe tacsi ápolása szerencsére nem igényel túlzott odafigyelést. Érdemes heti néhány alkalommal átkefélni a szőrét. Ez a hosszú szőrű fajtákra különösen igaz.

Ezekre figyelj még a törpe tacskó mindennapos ápolása során:

 • Séták után nézd át a lábacskáit! Mivel a tacskó imád a bozótban gázolni, könnyen összeszedhet valamilyen élősködőt vagy toklászt!
 • Rendszeresen tisztítsd meg füleit speciális fültisztító oldattal!
 • Nagyjából kéthetente vágd le kedvenced körmeit, elkerülve a beszakadásokat!
 • Gyakran mosd meg négylábú barátod fogait az állatorvos által javasolt fogkrémmel és fogkefével! A kutyus fogain képződő lepedékből fogápolás hiányában fogkő alakulhat ki, mely hosszú távon fog- és ínybetegségekhez vezet.

Kinek való és kinek nem való a törpe tacskó?

Mikor válaszd a törpe tacskót?

 • Ha egy vidám, eleven, huncut négylábúra vágysz és jó a humorod.
 • Ha szeretnél egy okos, intelligens, éber kutyust.
 • Ha türelmes és következetes vagy.
 • Ha bírod, ha egy kutya független és önálló személyiséggel rendelkezik.
 • Ha olyan helyen laksz, ahol nem kell sokat lépcsőzni.

Mikor ne válaszd ezt a fajtát?

 • Ha csak nagytestű kutyus jöhet szóba.
 • Ha nem szeretnéd, hogy kedvenced hangos ugatással szórakoztassa a szomszédokat.
 • Ha egy könnyen tanítható kutyafajta lenne ideális számodra.
 • Ha sokat vagy távol és nincs elég időd kutyusoddal foglalkozni.

összecsukható szilikon kutyatál

Összecsukható szilikon kutyatál

  Végre egy tálka, amit bárhová elvihetsz magaddal. Ez az összecsukható szilikon kutyatál igazán helytakarékos megoldás egy hosszabb kirándulás vagy utazás során. Sétához, kiránduláshoz ideális a PetChef új szilikon itatótálja, hogy ne okozzon problémát, ha megszomjazik kedvenced. Az összenyomható, egészségbarát szilikonból készült tálka kis helyen elfér. A karabíner segítségével pedig pórázra, kézitáskára, hátizsákra rögzíthető. Akár vizet, akár PetChef eledelt is tehetsz bele.
  megnézem

És végül egy kis történelem: így alakult ki a törpe tacskó kutyafajta

A törpe tacskó története évszázadokra nyúlik vissza. Németországban eredetileg vadászkutyaként tenyésztették.

A törpe tacskó kifejezetten alkalmas volt arra, hogy felhajtsa az üregekben megbúvó állatokat, például a rókákat és borzokat. Az ilyen vadászatok során a kutyusoknak meg kellett birkózniuk a sokszor nehezen járható területekkel, és képesnek lenniük a szűk alagutakban való manőverezésre is. A törpe tacskó továbbá alkalmas volt arra is, hogy a vadászok táskáját őrizze, amit szintén egy hasznos képességnek tekintettek.

Az első törpe tacskók a 15. század körül jelentek meg Németországban, és a fajta folyamatosan fejlődött és specializálódott a vadászat során. A törpe tacskók a későbbiekben nemcsak munkakutyaként voltak népszerűek, hanem a gazdag polgári családok is előszeretettel tartották őket. Mára népszerű háziállatok, akikben azonban nagyon erősen ott van továbbra is a vadászösztön. Szerte a világon számos embert vonz a törpe tacskó vidám és barátságos természete, valamint hűsége.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük