Frissen főtt kutyaeledelek a labradoodle kutyádnak

A labradoodle egy dizájner kutya, a labrador retriever és az uszkár keresztezéséből született. Intelligencia, cukiságfaktor, energikusság és elképesztő munkamorál – ebben a kutyafajtában mindez egy testben egyesül. Egy édes kis plüssmackó, aki akkor a legboldogabb, ha együtt lehet kétlábú családjával, cserébe szeretettel és örömmel tölti meg a házat. Cikkünkből most mindent megtudhatsz a labradoodle tulajdonságairól, tartásáról és etetéséről, így könnyen eldöntheted, hogy mennyire ideális számodra ez a kutyafajta.

Méret

Közepes | marmagassága: 35-57,5 cm, súlya: 7-28 kg

Mozgásigény

Nagy

Élettartam

12-14 év

Vérmérséklet

Barátságos, szeretetteljes, intelligens

Etetés

Napi 2x

Ajánlott PetChef menü

Atlanti lazac, Tanyasi marha

Színek

A labradoodle külseje

A labradoodle-ök cuki külsejükkel, puha bundájukkal, valamint intelligenciát és éberséget sugárzó meleg tekintetükkel azonnal rabul ejtik a szíveket. Szemeik lehetnek sötétbarnák, átlátszó mézszínűek vagy mogyoróbarnák. Füleik laposak, orruk nagy és húsos.

A kutyusok közepesen erős csontozattal rendelkeznek, robosztusak. Három méretben találkozhatunk velük: standard (legnagyobb), közepes és miniatűr (legkisebb). Eszerint változik magasságuk és súlyuk is:

Labradoodle fajta Hím marmagassága Nőstény marmagassága Ideális súly
Miniatűr 37,5-43 cm 35-40 cm 7-13 kg
Közepes 45-53 cm 43-47,5 cm 13-20 kg
Standard 55-63 cm 53-57,5 cm 20-28 kg

 

A négylábúak színükben is nagyon sokfélék, találkozhatunk velük a krémfehértől a feketéig szinte minden árnyalatban. Ráadásul még szőrzetük is eltér, hiszen akadnak közöttük rövid- és hosszúszőrű kutyusok, valamint bundájuk lehet puha- és durva tapintású, hullámos- és simaszőrű is.

Kik azok a dizájner kutyák? Mit érdemes tudni a hibrid kutyafajtákról?

A ladradoodle hibrid kutyafajta és dizájner dog. A labrador és az uszkár keresztezése nyomán született.

A dizájner kutya jelenség az 1990-es években született és a lényege, hogy a tenyésztők új kutyafajtákat terveznek fajtatiszta ebek keresztezésével, és ún. hibrid kutyusokat hoznak létre.

Ahhoz, hogy egy kutyatípus fajtává váljon, rengeteg idő, akár évtizedek is szükségesek, hiszen szigorú szabályrendszereknek kell megfelelni. A dizájner kutyák tulajdonképpen olyan új fajták, amelyek egyébként a standardoknak nem felelnek meg.

A labradoodle vérmérséklete és jelleme

A labradoodle-ök temperamentuma több dologtól függ, beleértve a szülei – különösen az anya – vérmérsékletét, valamint hogy mennyire szocializálták a kutyusokat és milyen genetikai állománnyal rendelkeznek.

Nagyon barátságos és szociális kutyák, akik ragaszkodnak a családjukhoz. Egy jól nevelt labradoodle-nak nem szabad félénknek vagy agresszívnek lennie sem az emberekkel, sem más állatokkal szemben.

Általában jól kijönnek mind a gyerekekkel, mind más háziállatokkal és első kutyatulajdonosok számára is ideálisak.

Tudnak végtelenül nyugodtak és csendesek lenni, amint szeretetteljesen a lábadra kuporodnak, de egy pillanat alatt lázba jönnek, ha játékidőről van szó. Fontos számukra a mozgás, aktív életet élnek, imádják, ha van dolguk, elvégre vadászkutya vér csörgedezik az ereikben.

Ha jó házőrzőt keresel, akkor a labradoodle nem biztos, hogy megfelelő választás, mert bár képes kiereszteni a hangját, a betörőkkel inkább kedves, mintsem elriasztja őket.

A labradoodle nevelése

Labradoodle2

Mind a labrador retrieverek, mind az uszkárok nagyon okosak és gyorsan tanulnak, így természetesen a labradoodle is remekel a kutyasuliban. Könnyű kiképezni, mivel intelligens és szívesen tesz eleget a kívánságoknak.

Íme néhány tipp a labradoodle neveléséhez:

 • Szüksége van a korai szocializációra, hogy sokféle emberrel, látványossággal, hanggal és élménnyel találkozzon.
 • A labradoodle barátságos természetéből kifolyólag óriási hévvel közelíti meg az embereket, de megfelelő tréninggel könnyen megtaníthatod a kutya etikettre.
 • Ha a kutyusban hangsúlyosabb az uszkár vadászösztöne, akkor külön figyelmet kell fordítani a visszahívhatóság gyakorlására.
 • Mindig használj nevelésénél pozitív megerősítési technikákat, például dicséretet, játékot vagy ínycsiklandó jutifalikat!

+1 EXTRA TIPP: Kedvenced betanításakor, kiképzésekor csakis egészséges jutalomfalatokkal kedveskedj neki! Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, és ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot, de lehetőleg glutént sem, ami kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy allergiát.

A PetChef kínálatában már elérhetőek az ínycsiklandozóan finom és omlós tőkehal tallérok, amelyek fagyasztva, szárított eljárással készülnek friss tőkehalból és farkashalból. Tökéletes választás kutyusod jutalmazására!

Petchef Kutya Ragoka Valogatas

Rágóka válogatás

  A kutyusod motiválása és jutalmazása fontos része a napi kapcsolatotoknak, ehhez jó, ha mindig van nálad néhány extra finom, szuperegészséges falat is.

  Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot és glutént sem, ami a kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy allergiát.

  Tökéletes választás lehetnek kutyusod jutalmazására a szuper ízletes izlandi tőkehal tallérok, izlandi farkashal bőr rágókák és izlandi tőkehal bőr rágókák is, melyeket fagyasztva szárított eljárással készítünk.

  Nagy segítségedre lehetnek a fogmosások közti lepedék eltávolításában ezek a természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágókák. Fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik. Mindennapos fogyasztás mellett kevesebb barna foglepedék és fogkő alakulhat ki, és megszűnhet a kutya rossz lehelete is.

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc rágókáit!

  rendelek

A labradoodle betegségei, életmódbeli tanácsok

Mit tehetsz azért, hogy labradoodle kutyusod hosszú és boldog kutyaéletet éljen?

 • Figyelj rá, hogy mindig minőségi kutyaeledelt vásárolj.
 • Mindig ellenőrizd, hogy étele nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket.
 • 1-1,5 évente vidd el teljes körű egészségügyi kivizsgálásra, illetve ha bármi szokatlan tünetet, problémát tapasztalsz, azonnal fordulj állatorvoshoz!

Lássuk most, hogy mit tehetsz, hogy a lehető legegészségesebb kiskutyát válaszd!

Nulladik lépés: kizárólag hiteles tenyésztőtől vásárolj kiskutyát!

Ha kutyát szeretnél, jobb választás lehet egy megbízható tenyésztőtől származó fajtatiszta kutya. Ezeknek a kutyáknak általában dokumentált eredetük van, a tenyésztők gondoskodnak az egészségükről és a jó viselkedésről.

Amennyiben pedig nem ragaszkodsz semmilyen fajtához, a legjobb döntés az örökbefogadás. A menhelyen rengeteg kutya várja, hogy végre igazi családja legyen.

Miről ismerheted fel a jó tenyésztőt?

 • Minden esetben törzskönyvet ad, amihez tenyész alkalmassági vizsgát kell tenni
 • Oltási könyvvel, féregtelenítve kínálja a kölyköket
 • Tagja valamilyen egyesületnek
 • Mindent tud a fajtáról és szívesen válaszol a kérdésekre
 • Az ellések közt hagy időt az anyakutyának a regenerálódásra

A labradoodle betegségei

A labradoodle-ök hibrid kutyák és sajnos fajtatiszta felmenőiktől örökölhetnek hajlamot bizonyos betegségekre. Többnyire 10-12 évig élnek, de a szülőktől hozott problémák, vagy a nem megfelelő tartás miatt előfordulhat, hogy nem érik meg ezt a kort.

Az uszkár és a labrador eltérő szerkezetű szőre miatt gyakori, hogy a kutyusok viszketéssel járó bőrproblémákkal, szőrhullással küzdenek. Mivel a két fajta orrformája különbözik, a labdardoodle-öknél ez állkapocs problémákat eredményezhet, valamint nem ritka, hogy a kutyusoknak rosszul állnak a fogaik.

Milyen egyéb betegségekkel küzdhetnek?

Cukorbetegség

A cukorbetegség a kutyák esetében is olyan komoly problémát jelent, mint az embereknél. A diabétesz vagy az inzulintermelés teljes leállását jelenti, vagy pedig azt, hogy nem keletkezik elegendő inzulin, illetve nem jut el a sejtekbe. A végeredmény mindkét esetben az, hogy a sejtek nem tudják felvenni a glükózt, amely pedig létfontosságú a számukra.

Ezért a kutya vércukorszintje megemelkedik, a vérben felhalmozódó glükóz pedig a vizelettel kiürül. Az állat szervezete egy idő után az azt felépítő fehérjék és zsírok lebontásával próbálja ellátni a sejteket energiával. Végül mindez az idegek, az agy és a belső szervek károsodásához vezethet.

Csípődiszplázia

Ez egy örökletes rendellenesség, amelynek lényege, hogy a csípőízület vérellátása nem megfelelő. Ezért ezen a területen a combcsont felső területei károsodnak. Már 4 hónapos kutyusoknál is jelentkezhet, de mindenképpen 1 éves kor alatt jellemző.

A diszplázia eleinte sokszor tünetmentes, a kutyus idősödésével azonban gyulladás, fájdalom és sántítás alakulhat ki. Egyik legjellemzőbb tünete, hogy a kutya húzza a lábát. Bár tornáztatással és megfelelő diétával sokat lehet javítani az állapoton, teljesen nem gyógyítható.

Mivel csípődiszpláziával diagnosztizált kutya nem tenyészthető, mindenképp kérj negatív teszteredményt a tenyésztőktől.

Epilepszia

Az epilepszia egy olyan agyi működési zavar, amelynek során az agy egyes területein fokozott elektromos tevékenység keletkezik. Ez a fokozott agyi aktivitás megzavarja az idegsejtek ingerületi, illetve gátló folyamatainak egyensúlyát, és izgalmi túlsúlyt eredményez.

Az epilepszia a kutyák gyakori idegrendszeri betegsége. Tünetei változatosak lehetnek, mivel a betegségnek is többféle típusa van. A kutya epilepsziáról itt olvashatsz részletesebben >>

Könyökízületi diszplázia

A könyökízületi diszplázia során a könyökízületet alkotó karcsont és két alkarcsont egymással érintkező ízületi felszíne nem illeszkedik megfelelően. Emiatt helyenként feszülés, más helyen pedig instabilitás jön létre a könyökízületben. Ennek következményeként porcleválások (anconeus és coronoideus leválás), porcdegeneráció (oszteokondrózis dissecans), porckopásokkal, porcfelrakódásokkal kísért degeneratív ízületi betegség, arthrosis jön létre a könyökízületben.

Progresszív retina atrófia (PRA)

Örökletes szembetegség, amely a retina károsodásával jár. Az érintett kutyus egyre rosszabbul lát, majd teljesen elveszíti a látását. Genetikai vizsgálattal szűrhető, de sajnos nem gyógyítható.

Pajzsmirigy alulműködés

A pajzsmirigy alulműködés során a szervezet nem tudja fenntartani a megfelelő pajzsmirigy hormonszintet. Ennek jelei közé tartozik a súlygyarapodás, a szőrzet elvékonyodása, a száraz bőr, a lassú szívverés és a hideg iránti érzékenység. Mivel a pajzsmirigy alulműködés progresszív állapot, ha a fenti jelek bármelyikét észleled, mindenképp vizsgáltasd ki kutyusodat állatorvossal. A pajzsmirigy alulműködés könnyen kezelhető napi gyógyszeres kezeléssel, amelyet a kutya egész életében folytatni kell. Érdemes a tenyésztőtől információt kérni a kölyökkutya nagyszüleinek pajzsmirigy állapotáról, hiszen így megtudható, hogy a probléma előfordult-e a vérvonalon.

Extra tipp: Bár a legtöbb a labradoodle hosszú és és boldog életet él, a fenti betegségekre való hajlam miatt érdemes már kölyökkutya korban kisállat biztosítást kötni rájuk. Így még a hosszabb kezelés sem fog különösebb anyagi problémát jelenteni.

A labradoodle etetése

A labradoodle-ök imádják a hasukat, képesek hatalmas mennyiségeket eltüntetni a bendőjükben, és természetesen emiatt pikk-pakk felszaladhatnak rájuk a kilók. Ezért fontos már kiskoruktól kezdve odafigyelni az adagjaikra. Amennyiben hízást tapasztalsz, csökkentsd az étel mennyiségét és fogd vissza a jutifalikat is, inkább simogatással dicsérettel, izgalmas játékokkal ösztönözd.

A napi kétszeri etetés ideális számukra.

Ugyan sok helyen olvashatod, hogy a száraztápos etetés tökéletes a kutyák számára, a száraztápok nagy része azonban nem megfelelő választás. Ezek ugyanis olyan silány minőségű összetevőkből készülnek, mint a húsliszt és a gabona, amelyek alacsony tápértékkel rendelkeznek, és akár allergiát is okozhatnak.

Ezen kívül lényeges tudnivaló, hogy bár sok helyen az extra magas hústartalmat hirdetik, mint az eledel legfontosabb tulajdonságát, a túl magas fehérjetartalom az állatorvosok szerint vese- és májproblémákat okozhat.

Petchef Atlanti Lazac Kutyaeledel Uj2 1

Ismerd meg az Atlanti lazac menüt!

  Egyre több négylábú idilli életét teszi tönkre valamilyen egészségügyi probléma, ami legtöbbször visszavezethető ahhoz, hogy milyen minőségű étel kerül kedvenced tányérjába.

  Kutyusod immunrendszere legyengült, sokat vakarózik, hullik a szőre, szervezete esetleg valamilyen gyulladással küzd, vagy cukorbeteg? Akkor válaszd az Atlanti lazac eledelünket!

  A gondosan összeállított monoprotein raguban a lazachús mellett helyet kapott egy kis hajdina, quinoa, édesburgonya, brokkoli és sütőtök is. A lazac rendkívül magas omega-3 és omega-6 zsírsav tartalommal bír, ami hozzájárul a fényes bundához az egészséges bőrhöz, ráadásul gyulladáscsökkentő hatású is. Az eledel ráadásul hipoallergén hatással is rendelkezik, ezért ideális azoknak a kutyusoknak, akik allergiásak más fehérjeforrásra. Kizárólag természetes összetevőkből, állatorvos tanácsadásával készült, frissen főzött eledeleinket még házhoz is visszük nektek!

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc eledelét!

  Rendelek

Vegyes etetés – jó megoldás a tisztán száraztápos etetés helyett

A tisztán száraztápos etetés helyett még mindig pénztárcakímélő, de egészségesebb megoldás az úgynevezett vegyes etetés. Ez azt jelenti, hogy a száraztápot valamilyen – mondjuk 50-50%-os arányban – kevered össze valamilyen másik, magasabb víztartalmú prémium kutyaeledellel, például esetünkben PetChef eledellel. Ilyenkor értelemszerűen a kutyus testsúlyának megfelelő mennyiségből csak a választott aránynak megfelelő mennyiséget kell venni – tehát 50-50%-os aránynál 50%-ot az adott eledelből.

A vegyes etetés további előnye, hogy mivel a táp általában ugyanaz marad, a hozzászokási idő is rövidebb. A kutyusok étvágya is javul, hiszen míg önmagában a száraztáp nem túl vonzó, “valódi” étellel keverve már étvágygerjesztőbb.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy hetente ellenőrizd a kutyus testsúlyát, és szükség szerint igazíts a mennyiségeken!

A PetChef frissen főtt kutyaeledeleinek receptjeit a kutyák táplálkozására specializálódott állatorvos, Dr. Varga József állította össze. Összetevőink frissek és emberi fogyasztásra is alkalmasak, így bátran adhatod menüinket labradoodle kutyádnak is.

A labradoodle mozgásigénye, játék

A labradoodle-öknek viszonylag nagy a mozgásigényük, bár ez termetüktől is függ. A nagyobb testűek aktívabbak. Minden nap szükségük van egy kiadós sétára vagy aktív játékidőre. Személyiségükhöz és testfelépítésükhöz tökéletesen illenek a különböző kutyasportok, így az agility, a flyball, az obedience és a rally.

A labradoodle ápolása

labradoodle-apolasa

A labradoodle-ök bundája egyedenként nagyon eltérő lehet. Egyes kutyusok a bozontosabb retrieverekre hasonlítanak, mások a laza fürtökkel büszkélkedő uszkárokra. Attól függően egyszerűbb vagy nagyobb odafigyelést igénylő mindennapos szőrápolásuk, hogy épp melyik fajtának a szőrzetét örökölték.

Nézzük, hogy mire érdemes odafigyelni mindennapos ápolása során:

 • Min. hetente háromszor alaposan keféld át kedvenced bundáját, hogy elkerüld a gubancolódást!
 • 8-12 hetente érdemes kutyakozmetikussal megnyíratni őket.
 • A kutyafajta gyakran küzd fülfertőzésekkel, ezért fordíts figyelmet a fülek tisztántartására!
 • Soha ne hagyd ki a szezonális bolhakezelést!
 • Ellenőrizd kutyusod körmeit és ha szükséges vágd rövidre őket, megelőzve a beszakadásokat és egyéb problémákat.
 • A fogak egészségének megőrzéséhez rendszeresen távolítsd el a kutyus fogairól a lepedéket, amelyből fogápolás hiányában fogkő alakulhat ki! A fogkő ugyanis hosszú távon fog- és ínybetegségekhez vezet. Iktasd be a napi fogmosást kutyáknak való fogkrémmel és fogkefével!

+1 FOGÁPOLÁSI TIPP: A lepedék eltávolításában a fogmosások között nagy segítségedre lehet egy természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágóka. A PetChef kínálatában megtalálod a szuper ízletes farkashal bőr vagy tőkehal bőr rágókákat, amelyek fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik.

Kinek való és kinek nem való a labradoodle?

Mikor válaszd a labradoodle-t?

 • Ha egy szeretetteljes, családbarát kutyust keresel.
 • Ha okos, intelligens, tanulni vágyó fajtában gondolkodsz.
 • Ha nagy mozgásigényű kutya lenne ideális számodra.
 • Ha gyerekekkel és idősekkel egyaránt barátságos kedvencre van szükséged.
 • Ha olyan négylábút szeretnél, aki alkalmas segítőkutyának.

habzsolásgátló tál

Habzsolásgátló kutyatál

  A kutyusok sokszor hajlamosak a habzsolásra, ami felfúvódáshoz, emésztési problémákhoz vezethet. A PetChef kínálatában már elérhető a habzsolásgátló szilikon tál, mely megakadályozza, hogy kedvenced túl nagy lendülettel lásson neki a falatozásnak és felesleges levegőt nyeljen. A barázdákkal ellátott tál emellett fizikai és szellemi stimulációt biztosít kedvencednek, hiszen a kutyusnak minden egyes falatért alaposan meg kell dolgoznia, ami remek unaloműző számára. Sőt, akkor is jól jön, ha szeretnéd lekötni szőrös barátod figyelmét például körömvágás vagy fazonírozás közben.
  megnézem

Mikor ne válaszd ezt a fajtát?

 • Ha kis mozgásigényű társat keresel.
 • Ha kistestű kutya lenne megfelelő.
 • Ha egy vérbeli házőrzőre van szükséged.
 • Ha sokat vagy távol és nincs elég időd kutyusoddal foglalkozni.

És végül egy kis történelem: így alakult ki a labradoodle fajta

A labradoodle-t eredetileg Ausztráliában tenyésztették ki hipoallergén vakvezető kutyának. 1989-ben Wally Conron, aki az ausztrál Királyi Vakvezető kutyák Egyesületének tenyésztési programját vezette, elvégezte az első célzott keresztezést az uszkár és labrador retriever között. Így született meg Sultan, aki nemcsak hipoallergén szőrzetével vonta magára a figyelmet, hanem intelligenciájával és személyiségével is, ami remek segítőkutyává tette. A sikereken más tenyésztők is felbuzdultak. A labradoodle nagyon gyorsan népszerűvé vált.

Mind az Ausztrál Labradoodle Szövetség, mind a Nemzetközi Ausztrál Labradoodle Szövetség lépéseket tesz abba az irányba, hogy a következő néhány évben ezek a dizájner kutyák törzskönyvezett fajtává válhassanak. Céljuk, hogy a tenyésztőket összehozzák, és többgenerációs tenyésztés révén azonos standardok elérésén dolgozzanak.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük