Frissen főtt kutyaeledelek tibeti masztiff kutyádnak

A tibeti masztiff rendkívül intelligens, önállóan gondolkodó és védelmező természetű. Hűséges, szereti a családját és általában jól bánik a gyerekekkel, de nem való mindenkinek. Határozott, következetes kiképzésre van szüksége ahhoz, hogy szelíd, csendes házőrző váljék belőle. Cikkünkből most mindent megtudhatsz a tibeti masztiff tartásáról, gondozásáról és etetéséről, így eldöntheted, hogy mennyire ideális számodra ez a kutyafajta.

Méret

Nagy | marmagassága: 61-71 cm, súlya: 45-72 kg

Mozgásigény

Mérsékelt

Élettartam

10-14 év

Vérmérséklet

Védelmező, akaratos, önfejű, hűséges, tartózkodó

Etetés

Napi 2x

Ajánlott PetChef menü

Tanyasi marha, Mennyei kenguru

Színek

Az óriás tibeti masztiff külseje

A tibeti masztiff egy nagytestű, erős kutya, amely eredetileg Tibetből származik. Nemes megjelenéséről és gyönyörű bundájáról ismert. Hosszú, sűrű, kettős szőrzettel rendelkezik, mely a kanoknál általában dúsabb, mint a szukáknál. A kutyusok vastag aljszőrzete puha és gyapjas; a fedőszőrzet egyenes, keményebb tapintású. A nyakon és a vállakon lévő szőr mennyisége miatt a blökik úgy festenek, mintha sörényt viselnének. Farkuk és hátsó combjuk szintén erősen szőrös. Érdekesség, hogy a tibeti masztiff fehér is lehet, de általános a vörös, a fekete, a szürke és a vajszínű bunda.

A tibeti masztiff erős és izmos testfelépítéssel rendelkezik, teste arányos. Marmagassága általában 61 és 71 centiméter között változik, súlya 45-72 kilogramm lehet.

A feje széles és erős, az arc pedig általában rövid. A szemei közepesen nagyok és mandula alakúak, többnyire barnák. A fülek közepes méretűek, háromszög alakúak és elállóak.

A farok közepes hosszúságú, vastag és a kutya hátára vagy oldalára tekeredő lehet.

Tibeti Masztiff Elado

A tibeti masztiffok rendkívül hűségesek és odaadóak szeretteikkel. Megfelelő képzés és szocializáció mellett kiváló családi kutyák, akik mindig védelmezik a családtagokat.
Független természetű, határozott és territoriális temperamentummal rendelkeznek. Az idegenekkel szemben gyanakvók, olyannyira, hogy előfordulhat, hogy vendégeket hívsz és kedvenced nem engedi be őket a lakásba.

A tibeti masztiff szerint az éjszakai órák pont alkalmasak az ugatásra. Mivel annak idején a kutyusok a tibeti falvakban éjszakánként a szabadban kószálhattak, és hajnalig ugatás formájában közleményekkel látták el a falu apraja nagyját, hasonlóra számíthatsz, ha éjszakára kint hagyod a szabadban. Annak érdekében, hogy megkíméld a szomszédságot, engedd, hogy bent aludjon!

A tibeti masztiffok nem szeretik a viszályt, ezért nem jó ötlet előttük vitatkozni, vagy a jelenlétükben gyerekeket fegyelmezni, mert azon fogod kapni magad, hogy szőrös pajtid közbelép, hogy véget vessen ennek.

A kutyusok jól bánnak a gyerekekkel, de fontos, hogy együtt nevelkedjenek. Elengedhetetlen, hogy megtanítsd a gyerekeknek, hogyan kell a kutyával viselkedni, és felügyeld őket, amikor együtt vannak! Jól jegyezd meg, hogy szőrös pajtid nem ingyen bébiszitter!

Jól kijöhet más háziállatokkal is, ha kiskoruktól kezdve együtt élnek, illetve még idegenekkel is, ha megfelelően össze tudnak ismerkedni. Azt azonban célszerű szem előtt tartani, hogy a tibeti masztiff elvárja, hogy tisztelettel bánjanak vele.

A tibeti masztiff kölyök nevelése

Bár védelmező természete vonzó lehet, a tibeti masztiff nem a legjobb választás kezdő kutyatartók számára. Olyan gazdira van szüksége, aki kedves, határozott, következetes kiképzéssel, mindenfajta erőszakot nélkülözve tudja irányítani.

Erre a független, makacs fajtára gyakran használják a “kihívást jelentő” jelzőt. Intelligens és erős önérzettel rendelkezik, elvárja, hogy egyenrangú félként, ne pedig háziállatként bánjanak vele. Szeretne a gazdi kedvében járni, de neki is megvan a saját célja, és gyakran kell emlékeztetni arra, hogy mit kértek tőle. Éppen ezért nem a legkönnyebben trenírozható fajta. Viszont ha megfelelően állsz a tanításához, könnyen megtanulja az új parancsokat.

Íme néhány tipp a tibeti masztiff kölyök neveléséhez:

 • Már 10-12 hetes korában szocializáld kedvencedet! Előnyös, ha más kutyákkal, emberekkel, különböző környezeti ingerekkel találkozik, így megelőzheted, hogy túl gyanakvóvá vagy félőssé váljon.
 • Fontos, hogy már kölyökkorában elsajátítsa kedvenced az alapvető engedelmességet!
 • Minden tréninget független és akaratos természetére építs, hogy sikerrel járj!
 • Soha ne erőltess kedvencednél semmit, mert még nagyobb ellenállásba ütközöl a kiképzések során!
 • A tibeti masztiff szobatisztaságra való nevelése viszonylag könnyű, a ládakiképzés segíti ezt a folyamatot.
 • Mindig használj pozitív megerősítéseket! Motiváld dicsérettel, játékkal vagy jutalomfalatokkal!

PETCHEF TIPP: Ügyelj arra, hogy a tréningek során a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, és ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot – lehetőleg glutént sem -, ami kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát vagy allergiát!

Petchef Kutya Ragoka Valogatas

Rágóka válogatás

  A kutyusod motiválása és jutalmazása fontos része a napi kapcsolatotoknak, ehhez jó, ha mindig van nálad néhány extra finom, szuperegészséges falat is.

  Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot és glutént sem, ami a kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy allergiát.

  Tökéletes választás lehetnek kutyusod jutalmazására a szuper ízletes izlandi tőkehal tallérok, izlandi farkashal bőr rágókák és izlandi tőkehal bőr rágókák is, melyeket fagyasztva szárított eljárással készítünk.

  Nagy segítségedre lehetnek a fogmosások közti lepedék eltávolításában ezek a természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágókák. Fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik. Mindennapos fogyasztás mellett kevesebb barna foglepedék és fogkő alakulhat ki, és megszűnhet a kutya rossz lehelete is.

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc rágókáit!

  rendelek

A tibeti masztiff betegségei, életmódbeli tanácsok

Ahhoz, hogy kedvenced hosszú és kiegyensúlyozott életet élhessen, a következőkre figyelj tibeti masztiff kutyád esetében:

 • Csakis tápanyagokban gazdag minőségi kutyaeledel kerüljön a tányérjára!
 • Gondoskodj róla, hogy a fizikai mellett szellemi aktivitásban is bőven legyen része, soha ne sajnáld tőle az időt!
 • Tartsd rendben a szőrét és figyelj oda szemei, fogai, fülei és mancsai ápolására!
 • Tedd teljessé táplálkozását étrend-kiegészítőkkel, melyek támogatják immunrendszerét, valamint ízületeinek, csontjainak védelmét és szőrének egészségét!
 • Ha bármi szokatlan tünetet, problémát tapasztalsz, azonnal fordulj állatorvoshoz és 1-1,5 évente vidd el egy teljes körű egészségügyi kivizsgálásra!

Nulladik lépés: kizárólag hiteles tenyésztőtől vásárolj kiskutyát!

Az első lépés a megfelelő tibeti masztiff kennel kiválasztása. Sajnos a blökik népszerűségének és az óriási keresletnek köszönhetően rengetegen szaporítanak a tekintélyes tibeti masztiff árak miatt. A szaporítókat pedig nem érdeklik a fajta érdekei és az sem, ha valamilyen genetikai betegség öröklődik a vérvonalon. Éppen ezért válassz nagyon körültekintően tenyésztőt! Ne dőlj be azonnal, ha tibeti masztiff eladó, fontos, hogy megbízható helyről származzon kedvenced!

Miről ismerheted fel a jó tenyésztőt?

 • Minden esetben törzskönyvet ad, amihez tenyész alkalmassági vizsgát kell tenni
 • Oltási könyvvel, féregtelenítve kínálja a kölyköket
 • Tagja valamilyen egyesületnek
 • Mindent tud a fajtáról és szívesen válaszol a kérdésekre
 • Az ellések közt hagy időt az anyakutyának a regenerálódásra

kakizacsi tartó

Kakizacsi tartó

  A Petchef új kakizacsi tartója stílusos kiegészítője a sétáknak, kirándulásoknak. Az oldalán található karabinerrel egyszerűen rögzítheted akár pórázra, akár táskára, így mindig kéznél van, ha a kutyus után takarítani kell. Nem fordul elő, hogy otthon marad vagy sérül a kakizacskó. Igazán strapabíró anyagból készült, ezért megannyi sétán hű szolgálatot tehet. A kakizacsi tartó anyaga bioműanyag, ezért nem csak trendi kiegészítője a kakizacsinak, hanem még környezetbarát is.
  megnézem

A tibeti masztiff betegségei

A tibeti masztiff többnyire egészséges fajtának számít, de ezek a kutyusok is hajlamosak lehetnek egyes betegségekre. A tibeti masztiff kutyák átlagosan 10-14 évig élnek.

Nézzük most meg, hogy milyen problémák fordulhatnak elő tibeti masztiff kutyusodnál!

Csípődiszplázia

Ez egy örökletes rendellenesség, amelynek lényege, hogy a csípőízület vérellátása nem megfelelő. Ezért ezen a területen a combcsont felső területei károsodnak. Már 4 hónapos kutyusoknál is jelentkezhet, de mindenképpen 1 éves kor alatt jellemző.

A diszplázia eleinte sokszor tünetmentes, a kutyus idősödésével azonban gyulladás, fájdalom és sántítás alakulhat ki. Egyik legjellemzőbb tünete, hogy a kutya húzza a lábát. Bár tornáztatással és megfelelő diétával sokat lehet javítani az állapoton, teljesen nem gyógyítható.

Mivel csípődiszpláziával diagnosztizált kutya nem tenyészthető, mindenképp kérj negatív teszteredményt a tenyésztőktől!

Demyelinatív neuropátia

Ez egy öröklött állapot, amely a tibeti masztiff kölyköknél hat hetes korukban jelentkezik. Az állapot az idegrendszert érinti, és a hátsó lábak gyengeségét okozza, amely végül teljes bénuláshoz vezet. Nincs rá gyógymód, de a szelektív tenyésztés nagymértékben csökkentette előfordulását.

Könyökízületi diszplázia

A könyökízületi diszplázia során a könyökízületet alkotó karcsont és két alkarcsont egymással érintkező ízületi felszíne nem illeszkedik megfelelően. Emiatt helyenként feszülés, más helyen pedig instabilitás jön létre a könyökízületben. Ennek következményeként porcleválások (anconeus és coronoideus leválás), porcdegeneráció (oszteokondrózis dissecans), porckopásokkal, porcfelrakódásokkal kísért degeneratív ízületi betegség, arthrosis jön létre a könyökízületben.

Pajzsmirigy alulműködés

A pajzsmirigy alulműködés során a szervezet nem tudja fenntartani a megfelelő pajzsmirigy hormonszintet. Ennek jelei közé tartozik a súlygyarapodás, a szőrzet elvékonyodása, a száraz bőr, a lassú szívverés és a hideg iránti érzékenység. Mivel a pajzsmirigy alulműködés progresszív állapot, ha a fenti jelek bármelyikét észleled, mindenképp vizsgáltasd ki kutyusodat állatorvossal. A pajzsmirigy alulműködés könnyen kezelhető napi gyógyszeres kezeléssel, amelyet a kutya egész életében folytatni kell. Érdemes a tenyésztőtől információt kérni a kölyökkutya nagyszüleinek pajzsmirigy állapotáról, hiszen így megtudható, hogy a probléma előfordult-e a vérvonalon.

Osteochondritis dissecans (OCD)

Az osteochondritis dissecans (OCD) a porc betegsége, amely a kutya különböző ízületeit érinti. Az ízületek sérülése, örökletes tényezők, hirtelen növés, hormonális egyensúlyhiány és helytelen táplálkozás vezethet kialakulásához. Az OCD főként a nagytestű kutyáknál jelentkezik. Megtámadhatja a váll-, könyök- és térdízületeket, de többnyire a vállat érinti. A beteg ízületek miatt a kutya sántítani kezd. A vállízület betegségénél rövidebbeket lép mellső lábával, mert el akarja kerülni, hogy ízületei megfeszüljenek. Ha idővel mindkét mellső lábat megtámadja a betegség, a kutya vonakodva fog csak mozogni. A beteg vállízületek mozgatása nagy fájdalommal járhat, erőltetett mozgatása a betegség súlyosbodásával járhat.

Extra tipp: Bár jó esetben a tibeti masztiff hosszú és boldog életet él, a fenti betegségekre való hajlam miatt érdemes már kölyökkutya korban kisállat biztosítást kötni rájuk. Így még a hosszabb kezelés sem fog különösebb anyagi problémát jelenteni.

Petchef Mennyei Kenguru Kutyaeledel Uj2 1

Ismerd meg a PetChef Mennyei kenguru menüt!

  Egyre több négylábú idilli életét teszi tönkre valamilyen egészségügyi probléma, ami legtöbbször visszavezethető ahhoz, hogy milyen minőségű étel kerül kedvenced tányérjába.

  Kutyusod nagytestű, idős, ízületi gyulladással, hasnyálmirigy problémákkal, vagy diszpláziával küzd, esetleg cukorbeteg? Akkor válaszd a Mennyi kenguru eledelünket!

  A gondosan összeállított monoprotein raguban, a kenguruhús mellett, helyet kapott egy kis köles, quinoa, sütőtök, édesburgonya, friss erdei áfonya, valamint kurkuma és gyömbér is. A kenguruhús rendkívül magas omega-3 tartalommal, valamint hipoallergén hatással is rendelkezik, így ideális azoknak a kutyusoknak, akik allergiásak más fehérjeforrásra. A gyömbérnek és a kurkumának köszönhetően extra támogatás nyújt kutyusod ízületei számára. Biztosítja a porcok, ízületek, inak, csontok rugalmasságát és csökkenti az öregedéssel járó ízületi merevséget.

  Kizárólag természetes összetevőkből, állatorvos tanácsadásával készült, frissen főzött eledeleinket még házhoz is visszük nektek!

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc eledelét!

  rendelek

A tibeti masztiff etetése

A tibeti masztiff számára a naponta kétszeri etetés ideális, ahelyett, hogy állandóan kint hagynád az ételt. A puffadás elkerülése érdekében komolyabb testmozgás után legalább egy órán át tartsd vissza az ételt és a vizet!

Rendszeresen mérd szőrös barátod súlyát, és ha plusz kilókat tapasztalsz, csökkentsd az eledel mennyiségét és vidd többet mozogni!

A blökik energiájukat elsősorban állati fehérjékből nyerik, ezért ügyelj rá, hogy magas minőségű, állati fehérjében gazdag, mesterséges adalékanyagoktól mentes táplálékot válassz, hogy biztosítsd kedvenced számára az egész napos lendületet!

Bár sok helyen az extra magas hús- vagy fehérjetartalmat hirdetik az eledel legfontosabb tulajdonságaként, az állatorvosok szerint a túl magas fehérjetartalmú étel vese- és májproblémákat okozhat.

Vegyes etetés – jó megoldás a tisztán száraztápos etetés helyett

A tisztán száraztápos etetés helyett még mindig pénztárcakímélő, de egészségesebb megoldás az úgynevezett vegyes etetés. Ez azt jelenti, hogy a száraztápot valamilyen – mondjuk 50-50%-os arányban – kevered össze valamilyen másik, magasabb víztartalmú prémium kutyaeledellel, például esetünkben PetChef eledellel. Ilyenkor értelemszerűen a kutyus testsúlyának megfelelő mennyiségből csak a választott aránynak megfelelő mennyiséget kell venni – tehát 50-50%-os aránynál 50%-ot az adott eledelből.

A vegyes etetés további előnye, hogy mivel a táp általában ugyanaz marad, a hozzászokási idő is rövidebb. A kutyusok étvágya is javul, hiszen míg önmagában a száraztáp nem túl vonzó, “valódi” étellel keverve már étvágygerjesztőbb.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy hetente ellenőrizd a kutyus testsúlyát, és szükség szerint igazíts a mennyiségeken!

A PetChef frissen főtt kutyaeledeleinek receptjeit a kutyák táplálkozására specializálódott állatorvos, Dr. Varga József állította össze. Összetevőink frissek és emberi fogyasztásra is alkalmasak, így bátran adhatod menüinket tibeti masztiff kutyádnak.

A tibeti masztiff mozgásigénye, játék

Tibeti Masztiff Kolyok

A kifejlett tibeti masztiffok viszonylag alacsony mozgásigényűek, ugyanakkor a kölykök aktívak, és szükségük van egy helyre, ahol biztonságos, forgalomtól mentes területen futkározhatnak. Olyan otthon ideális számukra, ahol nagy udvar van, amelyet magas kerítés vesz körül, különben hajlamosak arra, hogy nekivágjanak a nagyvilágnak. Fontos meghúzni a határaikat!

A felnőtt tibeti masztiff megelégszik egy 20-30 perces udvari játékkal vagy fél órás sétával. Örülni fog, ha van egy másik kutya, akivel játszhat, lehetőleg olyan, amelyik megközelíti a méretét.

Független természete miatt a kutyás sportokra nem különösebben alkalmas. Ne várd tőle, hogy jeleskedjen agility-ben és az engedelmességi próbákat sem kedveli, inkább csak fokozza önfejűségét.

Fontos, hogy mindig szentelj időt és figyelmet kedvencedre, mert egy unatkozó vagy magányos tibeti masztiff rombolóbb és zajosabb tud lenni, mint gondolnád!

A tibeti masztiff ápolása

A tibeti masztiffok gyönyörű, dús bundáját nem kell nyírni, kivéve, ha a lábakat szeretnéd rendezettebbé tenni. Rendszeres kefélés mellett gyakori fürdetés sem szükséges. Bár tekintélyes szőrzettel rendelkeznek a kutyusok, ápolásuk szerencsére viszonylag könnyű.

Ezekre figyelj a tibeti masztiff mindennapos ápolása során:

 • Hetente 2-3 alkalommal alaposan keféld át kedvenced bundáját, távolítsd el az elhalt szőrszálakat, hogy egészségesen tartsd a kutyus szőrét és bőrét!
 • A vedlési szezonban naponta szükséges a szőrt kefélni, hogy a laza szőrzetet kordában tartsd.
 • Mindig alaposan vizsgáld át négylábú barátod szőrzetét a séták után, hogy megszabadítsd az összegyűjtött levelektől, ágaktól, szennyeződésektől!
 • Rendszeresen tisztítsd meg füleit speciális fültisztító oldattal!
 • Nagyjából kéthetente vágd le kedvenced körmeit, elkerülve a beszakadásokat!
 • Gyakran mosd meg szőrös barátod fogait az állatorvos által javasolt fogkrémmel és fogkefével! A kutyus fogain képződő lepedékből fogápolás hiányában fogkő alakulhat ki, mely hosszú távon fog- és ínybetegségekhez vezet.

Kinek való és kinek nem való a tibeti masztiff?

Mikor válaszd a tibeti masztiffot?

 • Ha már van tapasztalatod kutyusokkal és nagytestű ebet választanál.
 • Ha egy szerető, hűséges társat keresel.
 • Ha egy vérbeli házőrzőben gondolkodsz.
 • Ha türelmes gazdi vagy.
 • Ha olyan otthonban laksz, amelyhez jól körbezárt udvar tartozik.

Mikor ne válaszd ezt a fajtát?

 • Ha egy könnyen tanítható négylábú társat keresel.
 • Ha korábban még nem volt kutyusod.
 • Ha egy kistestű ebben gondolkodsz.
 • Ha egy nagyon aktív, sportos fajtára vágysz.

És végül egy kis történelem: így alakult ki a tibeti masztiff kutyafajta

A tibeti masztiff az egyik legrégebbi fajta, a világ többi masztiff fajtájának ősatyjának tartják. A tibetből származó őrző-védő kutyusok annak idején a nomád pásztorokkal utaztak, vigyázva nyájaikra, vagy a falvak és kolostorok védelmezőjeként szolgáltak. Az utazók gyakran számoltak be a kutyák vadságáról, amit sokszor a helyiek is tápláltak. Az i. e. 1121-ből származó kínai dokumentumok említést tesznek tibeti házőrző kutyákról, amelyek a mai tibeti masztiffok elődei lehettek. A kutyákat Do-khyi, azaz „megkötött kutya” néven emlegették, mivel általában csak éjszakánként kóborolhattak szabadon.

A tibeti masztiff az AKC által regisztrált kutyák között a 124. helyen áll.

ÉRDEKESSÉG: A világ legdrágább tibeti masztiffja, Hong Dong, a 11 hónapos vörös kutyus volt, akiért közel 300 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki egy újgazdag kínai férfi.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük