Frissen főtt kutyaeledelek a pulidnak

A rasztafürtökre emlékeztető hosszú, zsinóros szőrzettel büszkélkedő puli igazi társ, a család kedvence, aki rendkívüli munkabírásáról is híres. Ez a Magyarországról származó juhászkutya – akit magyar vízikutyaként is szoktak említeni – energikus és élénk, jellegzetes bundájának köszönhetően pedig sokkal nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. De megjelenése összhangban van személyiségével, hiszen óriási forma. Írásunkból most mindent megtudhatsz a puli tulajdonságairól, tartásáról és etetéséről, így könnyen eldöntheted, hogy mennyire ideális számodra ez a kutyafajta.

Méret
Nagytestű | marmagasság: 37-44 cm, súly: 13-15 kg
Mozgásigény
Nagy
Élettartam
12-14 év
Vérmérséklet

Hűséges, energikus, intelligens, engedelmes

Etetés
Napi 2x
Ajánlott PetChef menü
Tanyasi marha, Erdei nyúl
Színek

A puli külseje

A puli első látásra vérbeli rasztafári, valójában azonban egy magyar juhászkutya, amely egyedi külsejéről nagyon könnyen felismerhető. Bundája dús, hullámos vagy göndör, de sohasem selymes. Aljszőrzete puha, gyapjas és sűrű, amely minden időjárási körülmény közepette melegen tartja.

A puli nem raszta szőrzettel születik. Az újszülött kölykök bundája kissé göndör, ami hamarosan bolyhosra nő. A felnőtt szőrzet körülbelül egy éves korban alakul ki. Szőre lehet szalagos, zsinóros jellegű, nemezes, gubancos vagy sima.

Körülbelül négy éves korban a szőrzet a földig ér. A fejtetőn lévő zsinórok az arc fölé hullanak, elfedve a szemeket. Egyes tulajdonosok ezeket a belógó szőröket felkötik, hogy biztosítsák a jó látást kedvenceiknek.

Általában az alábbi színekben találkozhatunk a pulikkal:

 • fekete
 • a szürke minden árnyalata
 • fehér
 • maszkosfakó

A fehér puli az 1960-as években annyira ritka volt, hogy féltek, hogy kipusztul. Mára azonban a tenyésztők jóvoltából ismét viszonylag gyakorinak számít.

Zsinóros bundája miatt a puli sokkal nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. A háton lévő szőrzet szélessége akár háromszor akkora is lehet, mint maga a kutya. Teste izmos és karcsú. Feje alig különül el testétől, mert nyaka a hosszú szőrzet miatt szinte alig látható.

Szemei sötétbarnák, fülei szélesek, lekerekednek, lelógnak, szinte észre sem vehetők. A kutyusok háta egyenes, feszes, középhosszú. Farkuk az ágyéktájékra visszakunkorodik, hosszú szőrzet borítja. Mancsai erősek, kerekdedek, karmai feketék vagy palaszürkék.

A puli kutya marmagassága kanok esetén 40-44 cm, szukáknál 37-41 cm. Súlyuk 13-15 kg.

A puli vérmérséklete és jelleme

A puli egy végtelenül ragaszkodó, szeretetteljes kutya, aki imád a családjával lenni. Intelligens, független, erős akaratú és rendkívül mozgékony. Noha vérbeli juhászkutya, ma már többnyire inkább famíliája társaságát élvezi, vagy kutya kiállításokon bukkan fel. Pásztorkutya vére miatt azonban nagyon intenzíven él benne a terelőösztön és ha lehetőséget kap, használni is fogja. Előfordulhat, hogy a gazdinak is parancsolgatni kezd.

A puli életvidám és játékos, fejlett a humorérzéke. Ha együtt nevelik, jól kijön a gyerekekkel és más háziállatokkal. Ettől függetlenül érdemes mindig a fél szemedet rajtuk tartani, mert előfordulhat, hogy mikor a kicsik játszanak, kergetőznek, sikoltoznak, azt a puli félreérti és meg akarja védeni csemetéidet saját barátaitól.

Az idegeneket elfogadja, ha egyszer már bemutatták neki, egyéb esetben maga dönti el, hogy az illető megbízható-e vagy sem. Bár nem jellemző rá az agresszivitás, ismeretlen kutyákkal szemben előfordul, hogy előveszi harcias énjét.

Nagyon érzékeny az idősek és a betegek igényeire, így kiváló terápiás kutya.

A puli nagyszerűen tud alkalmazkodni, így akár lakásban is tartható, csak figyelj rá, hogy nagyon ugatós, zavarhatja a szomszédokat. A legideálisabb otthon számára azonban egy kertes ház. Mindig gondoskodj róla, hogy a kapu be legyen zárva és ne éktelenkedjenek lyukak a kerítésen, mert szőrös kedvenced hajlamos lehet meglógni. De ez még nem minden! Mivel jó képességű atléta, akár kétméteres kerítést is képes megmászni.

Petchef Kutya Ragoka Valogatas

Rágóka válogatás

  A kutyusod motiválása és jutalmazása fontos része a napi kapcsolatotoknak, ehhez jó, ha mindig van nálad néhány extra finom, szuperegészséges falat is.

  Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot és glutént sem, ami a kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy allergiát.

  Tökéletes választás lehetnek kutyusod jutalmazására a szuper ízletes izlandi tőkehal tallérok, izlandi farkashal bőr rágókák és izlandi tőkehal bőr rágókák is, melyeket fagyasztva szárított eljárással készítünk.

  Nagy segítségedre lehetnek a fogmosások közti lepedék eltávolításában ezek a természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágókák. Fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik. Mindennapos fogyasztás mellett kevesebb barna foglepedék és fogkő alakulhat ki, és megszűnhet a kutya rossz lehelete is.

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc rágókáit!

  rendelek

A puli nevelése

A puli rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik, de nem a legkönnyebb vele együtt élni. Nagyon aktív és intelligens, ezért folyamatosan foglalkoztatni kell, így nem árt időt és energiát fektetni kiképzésébe és szocializálásába, ellenkező esetben rombolóvá válik.

Mivel küldetésének érzi, hogy megóvja a családját a betolakodóktól, már kölyökkortól kezdve meg kell tanítani neki, hogy mikor védelmezzen, és milyen esetekben a gazdié az irányítás.

Íme néhány tipp a puli neveléséhez:

 • A korai szocializáció és képzés a nevelésének elengedhetetlen része, így megakadályozhatod, hogy túlságosan gyanakvóvá váljon és féljen az új emberektől, tárgyaktól, helyzetektől. Már kiskorától fontos, hogy más kutyák, emberek társaságában legyen, minél több ingert megismerjen és el tudja különíteni, hogy mi az, ami normális és ami valóban veszélyt jelent.
 • A puli kissé makacs tud lenni, ezért a szobatisztaságra nevelés eleinte kihívás lehet. Ajánlott a ketrec módszer használata.
 • Terelőkutyaként a puli hajlamos az ugatásra, ezért a kiképzése során célszerű, hogy megtanulja a ‘csönd’ parancsot.
 • Kedves, ugyanakkor határozott, következetes nevelésre van szüksége.
 • Használj mindig pozitív megerősítéseket, dicsérd sokat kutyusodat és légy vele türelmes.

HASZNOS TIPP:Pulid betanításához, kiképzéséhez természetesen szükséged lesz ízletes, de egészséges jutalomfalatokra. Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, és ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot, de lehetőleg glutént sem, ami kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy -allergiát.

A PetChef kínálatában már elérhetőek az ínycsiklandóan finom és omlós rágókák, amelyek fagyasztva szárított eljárással készülnek friss tőkehalból és farkashalból. Tökéletes választás kutyusod jutalmazására!

A puli betegségei, életmódbeli tanácsok

A pulik átlagosan 12-14 évig élnek. Ahhoz, hogy kutyusodnak a lehető legteljesebb életet biztosíthasd, az alábbiakra érdemes odafigyelni:

 • Kizárólag kiváló minőségű, tápanyagokban gazdag kutyaeledel kerüljön a tányérjára.
 • Mindig gondoskodj a megfelelő napi mozgásmennyiségről.
 • Figyelj oda szőre rendben tartására és szemei, fogai, fülei és mancsai ápolására.
 • 1-1,5 évente vidd el teljes körű egészségügyi kivizsgálásra, illetve ha bármi szokatlan tünetet, problémát tapasztalsz, azonnal fordulj állatorvoshoz!

Nulladik lépés: kizárólag hiteles tenyésztőtől vásárolj kiskutyát!

Az első lépés a megfelelő tenyésztő kiválasztása. Sajnos a puli népszerűségének és az óriási keresletnek köszönhetően rengetegen szaporítják a jó pénzkereseti lehetőség miatt. A szaporítókat pedig sajnos nem érdeklik a fajta érdekei és az sem, ha valamilyen genetikai betegség öröklődik a vérvonalon. Éppen ezért válassz nagyon körültekintően tenyésztőt!

Miről ismerheted fel a jó tenyésztőt?

 • Minden esetben törzskönyvet ad, amihez tenyész alkalmassági vizsgát kell tenni
 • Oltási könyvvel, féregtelenítve kínálja a kölyköket
 • Tagja valamilyen egyesületnek
 • Mindent tud a fajtáról és szívesen válaszol a kérdésekre
 • Az ellések között hagy időt az anyakutyának a regenerálódásra

A puli betegségei

A pulik általában egészségesek, de mint minden fajta, ők is hajlamosak lehetnek bizonyos problémákra. Nem minden pulinál jelentkeznek ezek a betegségek, de fontos, hogy tisztában legyél ezekkel, mielőtt a kutyafajta mellett tennéd le voksodat.

Lássuk most, hogy milyen rendellenességek fordulhatnak elő!

Csípődiszplázia

Ez egy örökletes rendellenesség, amelynek lényege, hogy a csípőízület vérellátása nem megfelelő. Ezért ezen a területen a combcsont felső területei károsodnak. Már 4 hónapos kutyusoknál is jelentkezhet, de mindenképpen 1 éves kor alatt jellemző.

A diszplázia eleinte sokszor tünetmentes, a kutyus idősödésével azonban gyulladás, fájdalom és sántítás alakulhat ki. Egyik legjellemzőbb tünete, hogy a kutya húzza a lábát. Bár tornáztatással és megfelelő diétával sokat lehet javítani az állapoton, teljesen nem gyógyítható.

Mivel csípődiszpláziával diagnosztizált kutya nem tenyészthető, mindenképp kérj negatív teszteredményt a tenyésztőktől!

Progresszív retina atrófia (PRA)

Genetikai öröklődésű szembetegség, amelynek során a szemben található ideghártya károsodik, a benne található fényérzékelő sejtek, csapok és pálcikák degenerálódnak, sorvadnak. A látás folyamatosan romlik, majd teljes vakság is bekövetkezhet. A betegség sajnos mai ismereteink szerint nem gyógyítható. Erre a betegségre is elérhető genetikai szűrővizsgálat.

Szürkehályog

A szürkehályog gyakran a progresszív retina atrófiával együtt fejlődik, és a szemlencse homályosságát okozza. Az érintett szemen külső szemlélőként is észlelhető a hártyára hasonlító hályog. A probléma örökletes és bár általában idős korban jelentkezik, bármely életkorban előfordulhat.

Extra tipp:Bár a legtöbb puli hosszú és boldog életet él, a fenti betegségekre való hajlam miatt érdemes már kölyökkutya korban kisállat biztosítást kötni rájuk. Így még a hosszabb kezelés sem fog különösebb anyagi problémát jelenteni.

A puli etetése

A puli etetésekor ne csak arra ügyelj, hogy az eledel ínycsiklandó legyen, hanem arra is, hogy minden fontos tápanyagot tartalmazzon az egészséges élethez. Az ételnek mentesnek kell lennie a tartósítószerektől és egyéb adalékanyagtól.

A kutyusok számára a napi kétszeri etetés ideális.

Ugyan sok helyen olvashatod, hogy a száraztápos etetés tökéletes a kutyák számára, a száraztápok nagy része azonban nem megfelelő választás. Ezek ugyanis olyan silány minőségű összetevőkből készülnek, mint a húsliszt és a gabona, amelyek alacsony tápértékkel rendelkeznek, és akár allergiát is okozhatnak. Ezen kívül lényeges tudnivaló, hogy bár sok helyen az extra magas hústartalmat hirdetik, mint az eledel legfontosabb tulajdonságát, a túl magas fehérjetartalom az állatorvosok szerint vese- és májproblémákat okozhat.

Petchef Tanyasi Marha Kutyaeledel Uj2 1

Ismerd meg a Tanyasi marha menüt!

  Egyre több négylábú idilli életét teszi tönkre valamilyen egészségügyi probléma, ami legtöbbször visszavezethető ahhoz, hogy milyen minőségű étel kerül kedvenced tányérjába.

  Kutyusod fáradékony, nagy mozgásigényű, válogatós, cukorbeteg, esetleg magas tápanyagszükségletű vagy még kölyök? Akkor válaszd a Tanyasi marha eledelünket!

  A gondosan összeállított monoprotein raguban, a marhahús mellett, helyet kapott még egy kis barnarizs, sütőtök, édesburgonya és friss erdei áfonya is. Remek választás válogatós kutyák számára, de még számos más előnye is van. A marhahús extra magas fehérjetartalommal rendelkezik, ezért különösen támogatja az izomzat, a csontok és a fogak megfelelő fejlődését, és rengeteg energiával látja el a kutyusokat.

  Kizárólag természetes összetevőkből, állatorvos tanácsadásával készült, frissen főzött eledeleinket még házhoz is visszük nektek!

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc eledelét!

  rendelek

Vegyes etetés – jó megoldás a tisztán száraztápos etetés helyett

A tisztán száraztápos etetés helyett még mindig pénztárcakímélő, de egészségesebb megoldás az úgynevezett vegyes etetés. Ez azt jelenti, hogy a száraztápot valamilyen – mondjuk 50-50%-os arányban – kevered össze valamilyen másik, magasabb víztartalmú prémium kutyaeledellel, például esetünkben PetChef eledellel. Ilyenkor értelemszerűen a kutyus testsúlyának megfelelő mennyiségből csak a választott aránynak megfelelő mennyiséget kell venni – tehát 50-50%-os aránynál 50%-ot az adott eledelből.

A vegyes etetés további előnye, hogy mivel a táp általában ugyanaz marad, a hozzászokási idő is rövidebb. A kutyusok étvágya is javul, hiszen míg önmagában a száraztáp nem túl vonzó, “valódi” étellel keverve már étvágygerjesztőbb.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy hetente ellenőrizd a kutyus testsúlyát, és szükség szerint igazíts a mennyiségeken!

A PetChef frissen főtt kutyaeledeleinek receptjeit a kutyák táplálkozására specializálódott állatorvos, Dr. Varga József állította össze. Összetevőink frissek és emberi fogyasztásra is alkalmasak, így bátran adhatod menüinket pulidnak is.

A puli mozgásigénye, játék

A puli kutya angol neve, puli dog.

A pulinak napi szintű testmozgásra van szüksége, mérsékelt vagy hosszú séta vagy aktív játékidő formájában. Ha az egészségi állapota engedi, jó kocogó társ is lehet.

A kutyusok híresek arról, hogy idősebb korukban is gyakorlatilag kölyökkutyák maradnak. Nagyon szeretnek ugyanis játszani, imádják, ha mindig van valami szórakoztató elfoglaltságuk.

Ezen kívül remekelnek az olyan kutyasportokban is, mint az agility vagy az obedience. A terelés, tökéletesen megfelel természetes ösztöneiknek és játékos, temperamentumos természetüknek.

A kutyás sportok azért feltétlenül javasoltak a pulinak, mert segítenek kielégíteni a fajta egyik fontos igényét, hogy a figyelem középpontjában lehessen.

kutya teniszlabda

Kutya teniszlabda

  A teniszlabda színes, pattog, tökéletesen illeszkedik a szájba és a legszórakoztatóbb és legsokoldalúbb kutyajáték, ami jó pár generáció óta népszerű a kutyusok körében. A PetChef kínálatában már megtalálod a vidám, egészségbarát teniszlabdákat, melyek télen-nyáron kiváló mókát biztosítanak az örökmozgó ebeknek.
  megnézem

A puli ápolása

Bár elsőre úgy tűnhet, hogy a puli bundája nem igényel különösebb ápolást, azonban ez nem igaz. A kutyusok zsinóros szőrzete nem kezdőknek való. Valójában a tapasztalt kutyatulajdonosoknak is gondot jelenthet, ha nem pulihoz vannak szokva. Ezért mindenképpen érdemes megtanulni, hogy hogyan kell a szőrzetet helyesen rendben tartani.

Nézzük meg, hogy mire érdemes odafigyelni a mindennapos gondozás során:

 • A szőr zsinórosodása rendszeres keféléssel előzhető meg, ebben az esetben azonban 1-2 naponta szükség lesz a fésülésre.
 • A könnyebb ápolás érdekében, ha nem tervezed a kutyust kiállításra vinni, akár rövidre is vághatod a szőrét. A rövid szőrű puli ma már egyáltalán nem ritkaság, még ha sokak szerint ezzel identitásukat is vesztik az állatok.
 • Csak akkor fürdesd, ha nagyon muszáj, ugyanis a bundája nehezen szárad, órákig is eltarthat. Győződj meg róla, hogy egészen a bőréig megszáradt, különben olyan szaga lesz, mintha penészes lenne.
 • A száj körüli szőrzet lenyírása és a kutya arcának tisztítása étkezés után az egyik legjobb módja a szagok csökkentésének.
 • Füleit hetente ellenőrizd, hogy nem pirosak-e, illetve nincs-e kellemetlen szaguk, mert az fertőzésre utalhat.
 • Vizsgáld meg a szemeit, nem szabad kipirosodniuk vagy váladékozniuk.
 • A fogak egészségének megőrzéséhez rendszeresen távolítsd el a kutyus fogairól a lepedéket, amelyből fogápolás hiányában fogkő alakulhat ki. A fogkő ugyanis hosszú távon fog- és ínybetegségekhez vezet. Iktasd be a napi fogmosást kutya fogkrémmel és fogkefével.

+1 EXTRA TIPP: A lepedék eltávolításában a fogmosások között nagy segítségedre lehet egy természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágóka. A PetChef kínálatában megtalálod a szuper ízletes farkashal bőr vagy tőkehal bőr rágókákat, amelyek fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik.

Kinek való és kinek nem való a puli?

Mikor válaszd a pulit?

 • Ha egy hűséges, szeretetteljes kutyafajtát keresel.
 • Ha aktív kutyust szeretnél, aki imád rohangálni, szívesen megy veled kocogni vagy túrázni.
 • Ha könnyen képezhető blökit szeretnél, aki remekel a kutyasportokban.
 • Ha egy vérbeli házőrzőre van szükséged.
 • Ha olyan ebre vágysz, aki gyerekekkel és idősekkel is jól kijön.

Mikor ne válaszd ezt a fajtát?

 • Ha kis mozgásigényű, lustizós kutyus lenne számodra az igazi.
 • Ha nem szereted, ha kutyaugatástól hangos a ház.
 • Ha olyan kutyát keresel, aki jól kijön az idegenekkel is.
 • Ha nincs időd és türelmed pulid szőrét rendszeresen ápolni.

És végül egy kis történelem: így alakult ki a puli fajta

A pulihoz hasonló kutyákat a magyar honfoglalók hozták Magyarországra. Ez a kutyafajta legalább 1000 éve ismert hazánkban. Az ebek hasonlóságot mutatnak a tibeti terrierrel, és lehetséges, hogy ők voltak az egyik őseik.

Az, hogy a pulik milyen munkát végeztek, a méretüktől és a színüktől függött. A világos színű kutyák leginkább éjszaka voltak hasznosak, mivel könnyen észrevehetők voltak, míg a sötét színű kutyák nappal terelték a nyájakat és a fehér jószágok között szépen kitűntek.

A XVII. században a puli, mint fajta majdnem kihalt, miután francia és német juhászkutyákkal keresztezték őket. 1912-ben egy program indult a fajta újjáélesztésére. A fajtastandardot 1915-ben írták le, és a Federation Cynologique Internationale 1924-ben hagyta jóvá. A kutyák egy évvel korábban mutatkoztak be először egy budapesti kutyakiállításon, és három osztályba sorolták őket: munka-, kiállítási és törpekutyák.

1934-ben a fajtastandardot felülvizsgálták, és a kutyákat magasság szerint osztották fel: nagy, közepes és törpe kategóriákba. Egy 1935-ös bejegyzés a magyar törzskönyvben négy méretet jegyez: nagy (rendőrségi), közepes (munka), kicsi és törpe. A közepes méret volt a legnépszerűbb.

A fajta jelenleg a 145. helyen áll az AKC által regisztrált kutyák között.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük