Ma már szinte teljesen elfogadott, hogy a kutya lakásban is tartható. És ez nem is csoda: tudományosan bizonyított, hogy négylábú barátaink nem csupán a házőrzésre alkalmasak, de számos más pozitív hatása is van az együttélésnek. Kutyatulajdonosként valószínűleg többet tartózkodsz majd a szabad levegőn, kevésbé érezheted magad magányosak, a házi kedvenced bundájának simogatása pedig egyenesen terápiás hatású.
Az viszont nem mindegy, hogy milyen kutyafajtát választasz a lakásba. Cikkünkben összegyűjtöttük a választás legfontosabb szempontjait és testméret szerint kiválogattuk a legjobb lakásban tartható kutyafajtákat.

Hogyan válassz a lakásba való kutyák közül?

A lakásban tartható kutyák esetén igenis számít a méret, hiszen a hosszú lábak és óriás tappancsok nem túl “lakáskompatibilisek”, egy hosszú, izmos farok pedig csóválás közben elég nagy felfordulást tud okozni. Jó hír viszont, hogy ettől még nem kell lemondani a nagyobb vagy a közepes testű társról, hiszen vannak olyan fajták, amelyek kifejezetten jól tarthatók a kisebb otthonokban.

Ezen kívül még számos olyan tényező van, amit figyelembe kell venned a számodra tökéletes, lakásban tartható kutya kiválasztásakor:

 • A te és az adott kutyafajta energiaszükséglete: akarod-e vinni sportolni a kutyust, van-e időd napi többször sétálni, vagy egy nyugodtabb, kis mozgásigényű fajtát szeretnél?
 • Mennyire hajlamos az ugatásra? Mennyire halladszódnak át a zajok és mennyire toleránsak a szomszédok?
 • Mennyire barátságos az adott fajta más emberekkel és más kutyákkal?
 • Van-e gyermek a családban, és milyen idős? (A nagyon apró testű kutyusok inkább nagyobb gyerekek mellé javasoltak)
 • Mennyi időt töltene egyedül és jól viseli-e az egyedüllétet?

Első körben tehát ezeket a kérdéseket kell megválaszolni. Ha ezzel megvagy, olvass tovább!

Lakásban tartható kistestű kutyafajták

Bichon Frisé

Petchef Bichon Frise

A bichon frisé egy rendkívül kedves kistestű kutya, amely vidám természetével és energikusságával szebbé varázsolja a hétköznapokat. Nem túl kicsi, de nem is túl nagy: a maga 6-10 kilogrammos testsúlyával és 23-30 centiméteres marmagasságával ideális akár gyermekek mellé is. Mindemellett okos és könnyen oktatható fajta, aki imád a középpontban lenni. További előnye, hogy nem hangoskodik túlságosan, és a szőrét is jóval kevésbé hullajtja, mint a hasonló fajták. Ráadásul kimondottan család- és gyermekbarát kutya, sőt, még más kutyákkal vagy háziállatokkal is jóban van.

Lakásban tartható kutyák – bichon frisé

Vedlés:

Csekély mértékben

Ugatás:

Ritkán ugat

Mozgásigény:

Közepes

Vérmérséklet: 

Élénk, társas, ragaszkodó, intelligens, vidám, játékos, temperamentumos

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Jól tűri az egyedüllétet, de rendszeres sétára szüksége van

Ajánlott PetChef eledel: 

Háztáji bárány, Szüreti pulyka

Boston Terrier

Petchef Boston Terrier

Egy újabb ideális alany, ha lakásban tartható kutyát keresel. Marmagassága ritkán haladja meg a 40 centit, súlya 5-10 kg, ezért egy kis lakásban sincsen hely szűkében. Szőre alig hullik, és a felesleges ugatásból sem űz sportot. Kimondottan intelligens, ezért a kellő dominancia mellett más kutyákhoz képest érdemes valamennyire partnerként is kezelni. Intelligenciájának köszönhetően nagyon jól tanítható, ami kezdő kutyásoknak előny lehet.

A boston terrier rendkívül család- és gyermekbarát kutya, de a többi kutyával és más állatokkal is jó viszonyban van. A gazdájához és a többi családtaghoz nagyon ragaszkodik. Figyeli minden rezdülésüket, veszi a jelzéseket, mindig benne van a mókában és a játékban. Ugyanakkor nem túlmozgásos, a kanapén is békésen tölt időt, ennek ellenére persze a – lehetőleg napi rendszerességű – sétára neki is szüksége van.

Lakásban tartható kutyák – boston terrier

Vedlés:

Csekély mértékben

Ugatás:

Ritkán ugat

Mozgásigény:

Közepes

Vérmérséklet:

Intelligens, alkalmazkodó, család- és gyermekbarát, jól kezelhető, vidám

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Alapvetően igényli a társaságot, de egyedül is levan

Ajánlott PetChef eledel: 

Erdei nyúl, Tanyasi marha

Csivava

Petchef Csivava

A csivava az egyik legkedveltebb lakásban tartható kutya, nem véletlenül. Először is tényleg pici, tömege mindössze 1-3 kg, így aztán nincs az a lakás, ami ne lenne elég tágas a számára. Ki is használja a helyet, ugyanis valódi örökmozgó, nem ő az, aki órákig heverészik a pamlagon. Így aztán akár egy rövidebb, kényelmes tempójú kocogásra is elkísérhet, ugyanakkor érdemes rá figyelni, mert könnyen önállósíthatja magát.

Önérzete és önbizalma ugyanis éppen olyan nagy, amilyen kicsi a termete. Gazdájához nagyon ragaszkodik, ez akár a féltékenységet is súrolhatja – ebből következik, hogy egyedül nem érzi jól magát. Mivel azonban nagyon intelligens, eredményesen nevelhető. Nagy és érzékeny egyéniségéhez jobban passzolnak a szelíd, türelmes módszerek, mint a szigorú és ellentmondást nem tűrő parancsok. Család- és gyerekbarát eb, de kis mérete miatt inkább nagyobb gyermekek mellé javasolt. Az idegenekkel és főleg más kutyákkal bizalmatlan, a cicákkal azonban általában jól kijön.

Szőre alig hullik, a tavaszi és őszi vedlést kivéve – ez a hosszú szőrű fajtákra is igaz.

Lakásban tartható kutyák – csivava

Vedlés:

Csekély mértékben

Ugatás:

Átlagos mértékben

Mozgásigény:

Nagy, de kis mérete miatt könnyen biztosítható

Vérmérséklet:

Extrovertált, feltűnő személyiség, ragaszkodó

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát, mérete miatt inkább nagyobb gyermekek mellé javasolt

Hogy érzi magát egyedül:

Nehezen és rosszul tűri a magányt, ne hagyd magára, ha lehet

Ajánlott PetChef eledel: 

Mennyei kenguru, Háztáji bárány, Erdei nyúl

Francia bulldog

Petchef Francia Bulldog

A francia bulldog 9-13 kg tömegű, stramm megjelenésű kutya, ideális beltéri eb. Például azért, mert nem lételeme az ugatás: az idegeneket ugyan jelzi, így házőrzőnek is tökéletes, de egyébként nem jellemző rá a hangoskodás. Mozgásigénye viszonylag alacsony, azoknak ajánlható, akiknek nincs igényük a napi többszöri, hosszú sétákra a kutyával. Rövid orra miatt könnyen elfogy a levegője, ezért nem is szabad túlterhelni.

A gyerekekkel nagyon jól kijön, ahogy a többi kutyával vagy akár cicával – sőt az idegenekkel is. Imád a gazdájával és a többi családtaggal lógni, az egyedüllétet viszont rosszul viseli. Intelligenciája átlagos, játékos és barátságos természete révén viszont szívesen tanul. Viszont hajlamos rá, hogy önfejű legyen, ezért a következetesség igen fontos a nevelése során.

A szőrét nem hullatja intenzíven, de – főleg a tavaszi és őszi vedlés alkalmával – biztosan találkozol majd néhány szőrcsomóval a szőnyegen.

Lakásban tartható kutyák – francia bulldog

Vedlés:

Nem hullik intenzíven a szőre, de néhány szőrcsomóval azért találkozhatsz a lakásban

Ugatás:

Viszonylag ritkán ugat, társasházba is alkalmas

Mozgásigény:

Alacsony, legfeljebb napi 1 óra (nem egyszerre)

Vérmérséklet:

Játékos, ragaszkodó, önfejű

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát 

Hogy érzi magát egyedül:

Rosszul tűri a magányt, lehetőleg ne hagyd magára

Ajánlott PetChef eledel: 

Háztáji bárány, Szüreti pulyka

Havanese

Petchef Bichon 1

A 20-30 cm-es marmagasságú havanese tökéletes házi kedvenc egy lakásba. Az ugatást nem viszi túlzásba, csak ha oka van rá, akkor jelez. Alig vedlik, a szőrhullás nem jelent nála problémát. A természete is ideális: vidám, okos, élénk, játékos. Az agresszív, acsarkodó attitűd távol áll tőle, a gyerekekkel is nagyon jól kijön. Sőt, más kutyákkal, de még a cicákkal is.

A gazdájához fokozottan ragaszkodik, ezért az egyedüllétet rosszul tűri. A nagy, kimerítő séták nem neki valók, inkább a rövidebb, könnyedebb távok ideálisak a számára. Lelkesen tanul, ráadásul igen intelligens, a túlzott szigorra, ridegségre azonban érzékeny. Ezért érdemes pozitívan és gyengéden nevelni.

Lakásban tartható kutyák – havanese

Vedlés:

Alig vedlik

Ugatás:

Viszonylag ritkán ugat, társasházba is alkalmas

Mozgásigény:

Alacsony (20-40 perc naponta)

Vérmérséklet:

Élénk, éber, ragaszkodó

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát, mérete miatt inkább nagyobb gyerekek mellé javasolt

Hogy érzi magát egyedül:

Rosszul tűri a magányt, lehetőleg ne hagyd egyedül!

Ajánlott PetChef eledel: 

Mennyei kenguru, Háztáji bárány

Kínai meztelen kutya

Petchef Lakasban Tarthato Kistestu Kutyafajtak

A lakásban tartható kutyák közül a kínai meztelen kutya az a fajta, ami kifejezetten jól érzi magát beltéri körülmények között. Marmagassága maximum 33 cm, ezért soroljuk a lakásban tartható kistestű kutyafajták közé. Mivel a testfelületének nagyobb része csupasz, így a vedlés nála nem jelent problémát.

Kifejezetten játékos, vidám, élénk, család- és gyermekbarát, de kis mérete miatt inkább nagyobb gyerekek mellé javasolt. A gazdáját és annak családját imádja, de az idegenekkel bizalmatlan. Főleg ilyenkor hajlamos az ugatásra, azonnal bekapcsol nála a házőrző üzemmód. Kitartóan és hangosan csahol, de ha nem kell “őrizni a házat”, általában csendes.

A kínai meztelen kutya átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, ezért könnyű idomítani. Ugyanakkor akaratos, önfejű és makacs tud lenni, ez viszont megnehezíti a nevelését. Mozgásigénye minimális, kimondottan a kanapén fekvős fajta. Ez azonban nem jelenti azt, hogy sokáig egyedül hagyhatod. Rosszul tűri a magányt, egy óránál tovább nem ajánlott magára hagyni.

Ha viszont elviszed sétálni vagy kiszabadul az udvarba, aktív lesz, és akár egy viszonylag magas kerítésen is átmászik vagy átugrik – főleg, ha nincs otthon senki, és egyedül érzi magát. De a kerítés alatt is képes a szabaduláshoz szükséges lyukat ásni. Ezért jó, ha mindig felügyelettel van kint – kis mérete miatt ugyanis a nagyobb testű kutyák is prédának tekinthetik.

Lakásban tartható kutyák – kínai meztelen kutya

Vedlés:

Alig vedlik

Ugatás:

Átlagos mértékben

Mozgásigény:

Minimális, kifejezetten alacsony

Vérmérséklet:

Játékos, vidám, élénk, intelligens, ragaszkodó

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyerekbarát kutya, de kis mérete miatt inkább nagyobb gyermekek mellé ideális

Hogy érzi magát egyedül:

Rosszul tűri a magányt, szeparációs szorongásra hajlamos

Ajánlott PetChef eledel: 

Erdei nyúl, Mennyei kenguru

Yorkshire terrier

Petchef Yorkshire Terrier Lakasban

Legfeljebb 6 kg súlyú, 25 centi marmagasságú kutyus. A lakásban tartható kistermetű kutyák közül a yorkie kifejezetten élénk és öntudatos eb. Mindig kész megvédeni a területét és a gazdit is, bátran szembeszáll idegenekkel de akár nála nagyobb kutyákkal is, ha úgy érzi, hogy erre van szükség. Ugyanakkor alkalmazkodó és intelligens, kíváncsi, és a gyerekekkel is jól kijön. Mivel azonban sérülékeny, és ha megijed, harapni is képes, inkább nagyobb gyerekekkel kompatibilis.

Erős, akaratos egyénisége nem könnyíti meg a nevelését, ezért nem ördögtől való ezt szakemberre bízni. Mozgásigénye átlagon felüli, bár kis termetének köszönhetően ezt könnyebb kielégíteni, azért a napi két-háromszori, alkalmanként 20-30 perces mozgást nem lehet megúszni.

Szőre alig hullik, viszont naponta át kell fésülni. Hűséges, bárhová magaddal viheted, de igen hangos, ugatós kutya, az egyedüllétet nem tolerálja.

Lakásban tartható kutyák – yorkshire terrier

Vedlés:

Alig vedlik

Ugatás:

Az átlagosnál hangosabb, kifejezetten szeret ugatni 

Mozgásigény:

Magas, de kis mérete miatt könnyen kielégíthető

Vérmérséklet:

Temperamentumos, öntudatos, hűséges

Család- és gyermekbarát:

Családbarát, de inkább nagyobb gyerekek mellé ideális

Hogy érzi magát egyedül:

Nehezen tűri a magányt, ha lehet, ne hagyd egyedül!

Ajánlott PetChef eledel: 

Ünnepi malac, Szüreti pulyka

Mopsz

Petchef Mopsz Lakasban

A mopsz egy tipikus kistestű, maximum 11 kilós, 35 centi marmagasságú, vidámság- és szeretetgombóc. Család- és gyermekbarát, sőt, más kutyákkal, de még a macskákkal is igen közvetlen. Intelligens, ugyanakkor egy igazi mókamester, szeret a figyelem középpontjában lenni. A gazdájához nagyon ragaszkodik, az egyedüllétet nem bírja, szeparációs szorongásra is hajlamos. De azért egy jó adag önérzet is szorult belé, nem kedveli a parancsolgatást, könnyen megsértődik.

Mozgásigénye átlagos, kb. egy órányi sétára vagy más mozgásra van szüksége. Mivel hízásra hajlamos, ezt érdemes következetesen betartani. Rövid szőrét nem nehéz ápolni, és szükséges is naponta átkefélni. Mivel egész évben intenzíven hullajtja, jót tesz neki – és a lakásodnak is -, ha kifésülöd belőle, amit csak lehet.

Lakásban tartható kutyák – mopsz

Vedlés:

Intenzíven hullajtja a szőrét

Ugatás:

Az átlagosnál csendesebb, nem ugat sokat

Mozgásigény:

Átlagos

Vérmérséklet:

Vidám, kedves, humoros, ragaszkodó, makacs

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát 

Hogy érzi magát egyedül:

Nehezen tűri a magányt, ha lehet, ne hagyd egyedül

Ajánlott PetChef eledel: 

Szüreti pulyka, Erdei nyúl

Tacskó

Petchef Tacsko Lakasba

A tacskó – fajtától függően – 3-9 kg súlyú, 16-26 cm marmagasságú, kistestű kutya. Vadászkutya múltjából adódóan a tacskó igen határozott és önálló egyéniség. A területét, de főleg a gazdáját, illetve a gazdája tárgyait akár az élete árán is védelmezi, ebben nem ismer tréfát. Habozás nélkül vállalja a konfliktust idegenekkel, más, nála jóval nagyobb kutyákkal – időként akár családtagokkal is.

Az intelligenciája kiemelkedő, ahogyan a ravaszsága is: mindent bevet, hogy a mancsa köré csavarja, vagy valahogyan ő dominálja a gazdit és ne fordítva. A maga módján kijön a többi családtaggal és a gyerekekkel, de aligha ő a leginkább család- és gyermekbarát fajta a mezőnyben. A nevelése kemény dió, ha belevágsz, jó, ha megacélozod az akaratodat és következetes leszel vele, akárhogyan néz rád, könyörög – vagy éppen az erőszakos, makacs énjét veti be.

Mozgásigénye alacsony, napi 2×10 perc séta már elég neki. Ennél azonban több elfoglaltságra van szüksége, különben könnyen előfordulhat, hogy unalmában olyasmit tesz, aminek nem fogsz túlságosan örülni. Labda, apport vagy a keresős játékok egyaránt kedvére valók – a lényeg, hogy le legyen foglalva.

A szőrével nem lesz túl sok gond, hetente pár alkalommal elég átkefélni, még a hosszúszőrű fajtákat is. Átlagos mértékben hullik a szőre, úgyhogy a lakásban biztosan találkozol majd vele.

A tacskó nem a legkönnyebben kezelhető kutya, de ha őt választod, biztos lehetsz benne, hogy egy szeretnivaló társra lelsz, akivel minden pillanat élmény.

Lakásban tartható kutyák – tacskó

Vedlés:

Átlagos mértékben

Ugatás:

Kifejezetten szeret ugatni, hangos kutya

Mozgásigény:

Alacsony

Vérmérséklet:

Önálló, erős vadászösztön

Család- és gyermekbarát:

Nem túl család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Igényli a gazdája jelenlétét, de néha azért egyedül is hagyhatod

Ajánlott PetChef eledel: 

Mennyei kenguru, Szüreti pulyka

Cavalier King Charles spániel

Petchef Kistestu Kutyak Lakasba

A lakásban tartható kutyafajták közül ez az egyik nagy kedvenc. Mérete ideális a benti léthez, hiszen 5,5-8 kg-os tömegével, 30-35 cm-es marmagasságával ideális “szobakutya”. Az egyik leginkább család- és gyermekbarát fajta, sőt, idegenekkel, más kutyákkal és háziállatokkal is nagyon jól kijön. Ezért, ha házőrzőt keresel, nem ő lesz az ideális jelölt. Ámde egy intelligens, játékos családtagnak, aki minden mókában benne van, tökéletes választás. Az idomítása, nevelése is egyszerű, mert nagyon odaadó és értelmes.
Viszont nagy mestere annak, hogy kikönyörögjön egy kis plusz jutalomfalatot, ezért jó, ha ellen tudsz állni, amikor óriási szemeivel kérőn rád néz.

Nagyon ragaszkodik a gazdájához, árnyékként követ mindenhová, ha rajta múlik, a mosdóba is. Az egyedüllétet viszont nem bírja, így lehetőleg ne hagyd magára, főleg huzamosabb időre! Mozgásigénye nem túl nagy, ha viszont kimegy az udvarra vagy sétálni, minden pillanatát élvezi. Ilyenkor a vadászösztönök is feléledhetnek benne, ezért előszeretettel vesz üldözőbe pillangókat, madarakat, de rágcsálók után is vadászatot indíthat. Városban éppen ezért ne engedd el az utcán, mert gondolkodás nélkül képes kirohanni egy autó elé! Gyönyörű szőre rendszeres ápolást igényel és a füleit is érdemes ellenőrizni, mert ez a fajta hajlamos a fülbetegségekre.

Lakásban tartható kutyák – Cavalier King Charles spániel

Vedlés:

Átlagos mértékben, tavasszal és ősszel intenzíven 

Ugatás:

Viszonylag ritkán ugat, társasházba is alkalmas

Mozgásigény:

Jelentős, igényli a napi – akár többszöri -, intenzív mozgást

Vérmérséklet:

Intelligens, mókás, játékos, ragaszkodó, barátkozós

Család- és gyermekbarát:

Kifejezetten család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Rosszul viseli a magányt, ne hagyd egyedül otthon!

Ajánlott PetChef eledel: 

Mennyei kenguru, Szüreti pulyka

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

1 thoughts on “A lakásban tartható kutyák toplistája, tippek a választáshoz – kistestű kutyák

 1. koles9404 says:

  Nara a Törpe Pinscher kutyusom nagyon szereti a PetChef-et azon belül a bárányos ízűt és a malacosat. Szerettem volna egészségesen etetni és az állatorvosunk is ajánlotta, hogy próbáljuk ki. Sajnos mindent képes a földről felenni és probléma volt sokszor a gyomrával ez miatt. Eddig bárányos ízűt próbáltuk ki ami nagy sikert aratott és rendeltem neki malacosat is pluszba. Remélem ízleni fog neki. A 160grammos kiszerelést kapja es minden este meg is eszi az egészet annyira ízlik neki. Köszönjük a gyors házhozszállítást és a kiváló minőségű ételt. Legeslegjobb tényleg azok az alapanyagok vannak benne amit írnak. Köszöni Nara is a fincsi ételt. 😊🐕🐾 Legesljobb minőségű a PetChef eledel😊 Másnak is szívből ajánlom és egészséges is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük