Lakásban tartható közepes és nagytestű kutyafajták

Angol bulldog

Petchef Kutya Lakasba

Maximum 45 centis marmagasságával és 25 kilós súlyával az angol bulldog a lakásba való kutyák közül már a közepes méretű fajtákat képviseli. Zord, már-már riasztóan szigorúnak tűnő külseje ellenére egy barátságos társasági kutyáról van szó, aki a gyerekekkel is nagyon jól kijön.

Egy bulldog ugyanakkor sosem ugrabugrál önfeledten és szaladgál az eldobott labdákért vagy produkálja magát, átugrálva a gazdi által kijelölt akadályokat. Inkább a lassabb, megfontoltabb stílus jellemzi. A mozgásigénye tehát nem túl nagy, mégis fontos, hogy naponta elvidd sétálni! Mivel kifejezetten szeret enni, mozogni viszont annál kevésbé, hízásra hajlamos.

Az angol bulldog kissé nehezen tanul meg új dolgokat, amit viszont egyszer megjegyzett, többé nem felejti el. Egy jó adag önfejűség, makacsság is jellemző rá, ezért eljöhet olyan pillanat, amikor érdemes inkább ráhagyni a dolgokat, legalább ideiglenesen. Ugyanakkor barátságos és kedves, mindenkivel jól kijön, a gyerekekkel és más háziállatokkal is. (Kivéve a többi kutyát, velük már nem annyira barátságos.)

Kiváló házőrző, de nem a harcos, inkább az odaadó, gazdájához ragaszkodó fajtából. Ugatásra viszont kifejezetten hajlamos.

Lakásban tartható kutyák – angol bulldog

Vedlés:

Átlagos mértékben

Ugatás:

Házőrző ösztöne miatt viszonylag sűrűn hallatja a hangját, szeret ugatni

Mozgásigény:

Alacsony

Vérmérséklet:

Megfontolt, kényelmes, barátságos, kissé önfejű

Család- és gyermekbarát:

Kifejezetten család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Sokkal boldogabb, ha vannak körülötte, de magára is hagyhatod, ha úgy jön ki a lépés

Ajánlott PetChef eledel: 

Tanyasi marha, Erdei nyúl

Agár

Petchef Agar Lakasba

A lakásban tartható kutyafajták közé talán nem mindenki sorolná be az agarakat, pedig nagyon is passzol a beltéri körülményekhez ez a kutya. Jóllehet marmagassága 70 cm körüli, tömege pedig 30 kg-nál is több lehet, ráadásul az agárversenyeken vágtató ebek jutnak róla eszünkbe. Ennek ellenére nagyon jól elvan a lakásban, olyannyira, hogy megdöbbentően sokat, akár napi 16 órát is képes aludni. Amikor viszont ébren van, nagy a mozgásigénye, ezért a napi, lehetőleg többszöri sétát nem ajánlatos elhanyagolni. Mivel az agár imád futni, akár a bringázásra is elkísérheti a gazdáját, nagyvárosban pedig a kutyafuttató is jó megoldás a számára. Akárhogy is, figyelj rá, hogy rendszeresen és kellő mértékben ki tudja futni magát!

Az agarak igen éber, intelligens, kitartó, nyílt és érzékeny állatok, egyéniségüktől az agresszió áll a legtávolabb. Főleg az angol agár nagyon barátságos, nem csak a gazdájával és annak családtagjaival, de a gyerekekkel, sőt, még idegenekkel is hamar megtalálja a közös hangot. Sőt más kutyákkal is kimondottan jól kijön. A magyar agárra is jellemző mindez, bár ez a fajta egy picivel szuverénebb egyéniség és egy hajszállal távolságtartóbb.

Az agarak nagyon ragaszkodnak a gazdájukhoz és igénylik a folyamatos emberi jelenlétet, ezért rosszul viselik a magányt. Viszont egy agár bárhová elkísérhet, mert visszafogott és barátságos viselkedése erre kifejezetten alkalmassá teszi. Az agár könnyen idomítható, kifejezetten engedelmes fajta.
A bundájával sincs sok gond, elég hetente egyszer átkefélni, és a szőrét is alig hullatja.

Lakásban tartható kutyák – agár

Vedlés:

Mérsékelten vedlik

Ugatás:

Viszonylag keveset ugat

Mozgásigény:

Nagy a mozgásigénye

Vérmérséklet:

Intelligens, éber, érzékeny, barátságos, kitartó

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Egyáltalán nem tolerálja a magányt, igényli az állandó emberi társaságot

Ajánlott PetChef eledel: 

Szüreti pulyka, Mennyei kenguru

Basenji

Petchef Basenji

Ez a 10 kiló körüli, mintegy 40 cm-es marmagasságú, afrikai eredetű vadászkutya igen népszerű választás, ha arról van szó, hogy a kutya lakásba, főleg társasházba kerül. Ennek oka, hogy a basenji nem ugat a hagyományos értelemben. Ha izgalomba jön, rövid, “egyszótagú” vakkantásokat hallat, illetve vonyít, ami talán még farkas őseitől ered. Mindenesetre ritkán hangoskodik, ezért kifejezetten ajánlható társasházakba is.

Ugyanakkor nagy a mozgásigénye, legalább két óra szabadban eltöltött, intenzív foglalatosságra van szüksége. Ezek a séta mellett lehetnek különféle közös játékok (pl. eldugtam-keresd meg, labdajátékok stb.). Sőt, a basenji szívesen és jól úszik, amikor jó idő van, és van alkalmas vízfelület, ebben is gondolkodhatsz.

A basenji igazi családbarát kutya, ami a gyerekekkel, sőt, még az idegenekkel is jól kijön. Intelligens, barátságos, játékos, ugyanakkor hatalmas szíve és önérzete van. Ez azt jelenti, hogy hajlamos az önfejűségre, makacsságra, szuverén egyéniségét nem mindig hajlandó automatikusan alárendelni a gazdájának. Túlzott önállósága és nagy mozgásigénye miatt olyan gazdiknak ajánlható, akik kifejezetten sok időt tudnak kedvencükre fordítani.

A basenji rendszeresen tisztogatja magát, egyesek szerint ebben inkább a macskákra hasonlít. Bundája, rövid szőre így kevés ápolást igényel, és alig hullik.

Lakásban tartható kutyák – basenji

Vedlés:

Alig vedlik

Ugatás:

Alig ugat, kifejezetten csendes

Mozgásigény:

Átlagon felüli

Vérmérséklet:

Intelligens, játékos, szemfüles, önfejű, akaratos

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Jól elvan magában

Ajánlott PetChef eledel: 

Ünnepi malac, Háztáji bárány

Basset hound

Petchef Kutya Lakasban

Ezek a 18-35 kg súlyú, 40 cm alatti marmagasságú kutyák már-már extrém barátságosak. Nem csak a családtagokat és a gyerekeket, de az idegeneket és más kutyákat, sőt, még macskákat is rögtön a bizalmukba fogadják. A basset hound ugyanakkor eredetére nézve vadászkutya, tehát ha olyanja van, igen határozottan védi, ami az övé. Ezzel együtt egy kifejezetten kedves, szelíd és érzelmes kutya, bár némi önfejűségre hajlamos. Önálló, szuverén egyénisége miatt nevelése, idomítása sok türelmet igényel.

Mozgásigénye alacsony, de a rendszeres sétákra azért szüksége van – így az elhízást is megelőzheted. A különféle játékokat, például amikor fel kell kutatni valamit, kifejezetten kedveli. A legtöbb kutyához hasonlóan nem érzi jól magát emberi társaság hiányában. Ugyanakkor ritkán, a lehető legkevesebb időre magára hagyhatod.

Szőrét alig hullajtja, bundáját elég hetente egyszer-kétszer átkefélni. A fülét azonban érdemes rendszeresen ellenőrizni és tisztán tartani, mert a fajtára jellemző, hogy ez a testrésze érzékenyebb. Szeret ugrabugrálni, de ezt ne engedd neki, mivel árthat a gerincének!

Petchef Kostolo Csomag 3 Small

Hallottál már a PetChefről, de nem tudod melyik eledelt válaszd kedvencednek?

  Próbáljátok ki mindegyiket egyszerre!
  Mi mindegyikből rakunk a dobozba, így kutyusod eldöntheti, hogy melyik a kedvence. A doboz tartalma: 7 darab, egyenként 160 grammos kutyaeledel, mindegyik ízből.
  Tanyasi marhaSzüreti pulykaErdei nyúlÜnnepi malacHáztáji bárányMennyei kenguruAtlanti lazac
  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc eledeleit!
  rendelek

Lakásban tartható kutyák – basset hound

Vedlés:

Intenzíven hullajtja a szőrét

Ugatás:

Kimondottan szeret ugatni

Mozgásigény:

Alacsony

Vérmérséklet:

Szelíd, barátságos, játékos, kissé önfejű

Család- és gyermekbarát:

Az egyik leginkább család- és gyermekbarát kutyafajta

Hogy érzi magát egyedül:

Nem szeret egyedül lenni, de ritkán, rövidebb időre magára hagyhatod

Ajánlott PetChef eledel: 

Ünnepi malac, Erdei nyúl

Csau csau

Petchef Csau Csau

A csau csau legfeljebb 30 kilót nyom, marmagassága pedig maximum 56 cm. Kicsit kilóg az eddigi házi kedvencek sorából, kissé távolságtartó kutya. Akár méltóságteljesnek is nevezhetjük, mert bár nagyon ragaszkodik a gazdájához és a hűsége rendületlen, nem könyörög becézgetésért, babusgatásért. Nincs ezekre olyan igénye, mint más kutyáknak. Karakterét a macskákhoz is hasonlítják, hozzájuk hasonló szuverén egyéniség. Emiatt nem könnyű nevelni, így első kutyának nem a csau csaut érdemes választani.

A territóriumát intenzíven védi, kiváló házőrző, ez benne van a vérében, az ugatást mégsem viszi túlzásba. Viszont nem is barátkozik túlzottan, a gyerekekkel kifejezetten távolságtartó, az idegenekről nem is beszélve. Önállósága könnyen átcsap önfejűségbe, és nem a szigorú parancsokra azonnal ugró fajta, ezért a tanítása kihívás, sok türelmet igényel.

Az ügyességi játékok és atlétikus produkciók, pl. az agility nem az ő műfaja, mozgásigénye alacsony. A komótos, kiadós, rendszeres sétákat azért igényli. Gyönyörű bundáját legjobb naponta fésülni, rendben tartása mindenesetre nem kevés időt igényel.

Lakásban tartható kutyák – csau csau

Vedlés:

Alig vedlik

Ugatás:

Alig ugat, kifejezetten csendes

Mozgásigény:

Alacsony

Vérmérséklet:

Önálló, távolságtartó, hűséges, nyugodt, csendes, kissé önfejű

Család- és gyermekbarát:

Nem igazán család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Nagyon jól tűri az egyedüllétet

Ajánlott PetChef eledel: 

Ünnepi malac, Atlanti lazac

Német dog (Great Dane)

Petchef Nemet Dog

A német dog (vagy dán dog, ezen a néven is ismert) az egyik legnagyobb testű kutya: a kanok súlya akár a 90 kilót is meghaladhatja, marmagasságuk pedig 80 cm is lehet. A mérete sokakat megriaszt, pedig valójában ez egy szelíd, békés óriás. Igazi családbarát kutya, a gyerekekkel is imádják egymást. Gazdájához nagyon ragaszkodik, hűsége tántoríthatatlan, mégis autonóm személyiség. Érzékeny és önérzetes eb, a szigorú és távolságtartó, parancsoló stílust nem kedveli, ilyenkor könnyen megsértődik. Intelligens és éber, kiváló házőrző kutya. Ritkán ugat, megjelenése miatt erre általában nincs is szükség.

Mozgásigénye kevesebb, mint más, nagytestű társának, de hosszú, kiadós sétákat nagyon fontos beiktatni. Ideális, ha séta közben póráz nélkül is tud futkosni valamennyit. Testméretéből adódóan sokat eszik, tartása már csak emiatt is viszonylag költséges. Rövid szőrét könnyű ápolni, viszont kis mértékben ugyan, de folyamatosan hullik. Ha nagyon muszáj, egyedül lehet hagyni, ilyenkor azonban gyakran előjön belőle a “rossz kutya”, aminek a lakás vagy a kert láthatja kárát. Ezért a legjobb, ha mindig van vele otthon valaki.

kutyanyakorv kutyaporaz szett

Kutyanyakörv és kutyapóráz szett

  PetChef x Collarful kapszula kollekció: egyedi stílus & cuki megjelenés. Rendeld együtt a PetChef kutyanyakörv és kutyapóráz szettünket, amit a PetChef cuki mintái díszítenek! Ezek a gyönyörű, kézzel készült darabok igazi remekművek, a minőségre pedig a Collarful márka a garancia. Ahogy kutyusod etetésében, úgy a megjelenésében se köss kompromisszumokat: kedvenced a legjobbat érdemli!
  megnézem

Lakásban tartható kutyák – német dog

Vedlés:

Intenzíven és folyamatosan vedlik, de rövid szőre miatt ez annyira nem zavaró

Ugatás:

Ritkán ugat (bár akkor igen hangosan)

Mozgásigény:

Kevesebb a mozgásigénye, mint a többi nagytestű fajtának

Vérmérséklet:

Békés, barátságos, intelligens, ragaszkodó, önérzetes

Család- és gyermekbarát:

Az egyik leginkább család- és gyermekbarát kutyafajta

Hogy érzi magát egyedül:

Nem jól tolerálja a magányt, igényli az állandó emberi társaságot

Ajánlott PetChef eledel: 

Tanyasi marha, Mennyei kenguru

Shiba inu

Petchef Lakasba Valo Kutyak

Jóval kisebb, mint például az előzőleg tárgyalt német dog: súlya 13 kiló körüli, marmagassága legfeljebb 42 cm. Önálló, önérzetes, független, szuverén egyéniség, nem az a fajta kutya, amelyik feltétel nélkül alárendeli magát. Erőteljes területvédő, ami vadászösztöneivel együtt könnyen eredményezhet agresszív viselkedést. Viszont éppen emiatt, valamint éberségének köszönhetően kiváló házőrző, aki a hangját is szívesen hallatja. Gazdájához ugyanakkor nagyon hűséges. Nyugodt eb, és a családtagokkal is jól kijön. A gyerekekkel szemben azonban kissé távolságtartó, inkább nagyobb gyermekek mellé ajánlott. Nevelése viszont kemény dió, mert nem akar mindenáron megfelelni. Ezért jó, ha nem ez az első kutyád, és tanítását már kölyökkorban elkezded.

Nagyon igényes a tisztaságra, szinte macskamódra képes tisztán tartani magát. Ennek köszönhető, hogy nem jellemző rá a megszokott “kutyaszag”. Dús szőrét ritkán kell átkefélni, kivéve, ha vedlik. Szőre ugyan folyamatosan hullik, de vedlés idején kifejezetten intenzíven. Ilyenkor érdemes naponta átkefélni a bundáját. Különösen élénk kutya, az átlagosnál valamivel nagyobb mozgásigénnyel, így a napi, kiadós séták kihagyhatatlanok.

Lakásban tartható kutyák – shiba inu

Vedlés:

Vedléskor intenzíven hullatja a szőrét

Ugatás:

Átlagos, amikor szükséges

Mozgásigény:

Közepes

Vérmérséklet:

Önálló, szuverén egyéniség, hűséges, élénk, okos

Család- és gyermekbarát:

Családbarát, de csak mérsékelten gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Jól elvan magában, egyedül lehet hagyni

Ajánlott PetChef eledel: 

Atlanti lazac, Szüreti pulyka

Közepes és óriás uszkár

Petchef Orias Uszkar

A közepes uszkár maximum 17 kg, marmagassága pedig legfeljebb 45 cm. Az óriás uszkár tömege nem haladja meg a 31 kg-ot, marmagassága pedig a 65 cm-t. Szőrét legalább hetente kétszer kefélni kell, viszont alig hullik.

Az uszkár egy kimondottan intelligens, élénk, vidám és játékos kutya, imád a középpontban lenni. A vadászösztöne is intenzív, akárcsak a temperamentuma: a közepes uszkár temperamentumosabb, a vadászösztön viszont az óriás uszkárban erősebb. Mozgásigénye kiemelkedő, nagyobb túrákra is szívesen elkísér. De nem csak sétálni szeret: örömmel veti bele magát szinte minden játékos feladatba, amit csak a gazdája ki tud találni, legyen az akármilyen bonyolult. Könnyen tanul és együttműködő, az óriás uszkárt valamivel könnyebb nevelni, mint a közepest.

Az uszkár nem viseli jól a magányt, ezért lehetőleg soha ne hagyd egyedül! Arra készülj fel, hogy nagyon fog ragaszkodni hozzád, és kiköveteli majd a napi törődést és mozgás mennyiséget!

Lakásban tartható kutyák – közepes és óriás uszkár

Vedlés:

Alig vedlik

Ugatás:

Riktán, keveset ugat

Mozgásigény:

Magas

Vérmérséklet:

Éber, életrevaló, kedves, extrovertált

Család- és gyermekbarát:

Kifejezetten család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Rosszul tűri a magányt, ha lehet, ne hagyd egyedül!

Ajánlott PetChef eledel: 

Tanyasi marha, Háztáji bárány

Közép schnauzer

Petchef Kozep Schnauzer

Temperamentumos, rámenős, ugyanakkor nyugodt és megfontolt, rettenthetetlen kutya jóindulatú karakterrel és megbízható védőösztönnel. Lágyszívű, érzékeny, ezért sok odafigyelést és következetes irányítást igényel mindenféle keménység nélkül. Gyerekszerető kutya, így elterjedt családi eb is manapság, ugyanakkor komoly szolgálati kutya is válhat belőle. A ház, és a család őrzését,védését kitűnően végzi az erre irányuló kiképzés nélkül is. Nagyszerű, ugyanakkor nem könnyen irányítható sportkutya.

Figyelmes, bátor, éber, önálló. Gazdájához rendkívül ragaszkodik, idegenekkel szemben bizalmatlan.

Pozitív jelleme, strapabíró egészsége és mérsékelt ápolási igénye miatt a Schnauzer egy kedvelt családi kutyának számít. Élénk, öntudatos kutya, aki helyenként nagyon makacs, verekedős is tud lenni, ezért szüksége van elegendő mozgásra és terhelésre.

Az erős bajusz- és póniszőrzetet rendszeresen ki kell fésülni, hogy eltávolítsuk belőle a szennyeződést és elkerüljük a csomósodást.

A közép schnauzer legfeljebb 20 kg, marmagassága pedig nem több mint 50 cm. Figyelem! Míg a törpe és a közép schnauzer kiválóan alkalmas lakásba, az óriás schnauzer viszont már kertes házba való. Ennek oka egyrészt, hogy az óriás schnauzer nagyobb: súlya akár 45 kg is lehet, marmagassága pedig 70 cm. A közép schnauzer alig vedlik, az óriás schnauzer esetében azonban jelentős a szőrhullás. Jókora különbség van közöttük az ugatásra való hajlamban is. Míg a közép schnauzer kifejezetten ritkán ugat, az óriás nagyon is szereti hallatni a hangját.

A schnauzer egyénisége az egyik legösszetettebb a kutyák között. Egyrészt nyugodt, szelíd, megfontolt, érzékeny, ugyanakkor éber és játékos, emellett kitartó, elszánt és eltökélt is. A gazdájához nagyon ragaszkodik, és jól kijön a családtagokkal, gyerekekkel is. Az egyedüllétet ebből kifolyólag rosszul viseli. Ahhoz, hogy ne a csökönyös, makacs, agresszivitásba hajló tulajdonságai domináljanak, szüksége van a napi, jelentős mennyiségű, kimerítő mozgásra.

Lakásban tartható kutyák – közép schnauzer

Vedlés:

alig vedlik

Ugatás:

ritkán ugat

Mozgásigény:

Kimondottan nagy a mozgásigénye

Vérmérséklet:

Rettenthetetlen, elszánt, eleven, játékos, nyugodt, szelíd – összetett jellem

Család- és gyermekbarát:

Család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Nehezen tolerálja a magányt, lehetőleg ne hagyd egyedül!

Ajánlott PetChef eledel: 

Tanyasi marha, Háztáji bárány

Masztiff

Petchef Lakasban Tarthato Kutyafajtak

Marmagassága 70 cm körüli, súlya pedig fajtától függően 40-90 kg. Mivel kimondottan nagytestű kutya, a kisebb lakások nem ideálisak számára. Ennek ellenére kiválóan érzi magát egy nagyobb lakásban, a legjobb, ha a lakáshoz udvar vagy kert is tartozik. De még ebben az esetben is szüksége van napi 30 perc sétára.

A masztiffok külsejük ellenére igen szelíd, békés jószágok, és jól kijönnek a gyerekekkel is. Kisebb gyerkőcöknél egyedül az jelenthet problémát, hogy a masztiff nagy méreténél és tömegénél fogva könnyen feldöntheti őket. A masztiff ugyanakkor határozottan védi a területét és a gazdáját, biztosan védelmezőként lép fel, ha úgy látja, hogy bármelyiket is külső támadás fenyegeti. Ha nincsen kellően szocializálva, ilyenkor akár harapásra is hajlamos lehet. A nevelése pedig nem olyan egyszerű, ezért első kutyának nem ideális. Érzékeny kutyák, rosszul reagálnak a rideg utasításokra, A masztiff azt is nehezen viseli, ha a családtagok veszekednek, ilyenkor akár közéjük is áll, hogy szelíden, de határozottan véget vessen a vitának. Összességében mégis egy békés, szófogadó, méltóságteljes családtag.

A masztiff szőre kétrétegű, általában heti egyszer-kétszer elég átkefélni. Kivéve vedlési időszakban, ilyenkor ugyanis intenzíven hullajtja a szőrét, és érdemes naponta kifésülni. A füleit is ajánlott rendszeresen ellenőrizni, nem pirosak, gyulladtak-e.

A masztiff erőteljesen nyáladzik. A nyála egyébként nem okoz kárt, megszáradva nyom nélkül és könnyedén eltávolítható – de ha masztiffot szeretnél, érdemes erre felkészülnöd. Ahogyan arra is, hogy szinte mindent képesek megrágni. Erről következetes és kitartó neveléssel többé-kevésbé leszoktathatók, de alapesetben erre is számítani kell.

Petchef Kutya Ragoka Valogatas

Rágóka válogatás

  A kutyusod motiválása és jutalmazása fontos része a napi kapcsolatotoknak, ehhez jó, ha mindig van nálad néhány extra finom, szuperegészséges falat is.

  Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot és glutént sem, ami a kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy allergiát.

  Tökéletes választás lehetnek kutyusod jutalmazására a szuper ízletes izlandi tőkehal tallérok, izlandi farkashal bőr rágókák és izlandi tőkehal bőr rágókák is, melyeket fagyasztva szárított eljárással készítünk.

  Nagy segítségedre lehetnek a fogmosások közti lepedék eltávolításában ezek a természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágókák. Fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik. Mindennapos fogyasztás mellett kevesebb barna foglepedék és fogkő alakulhat ki, és megszűnhet a kutya rossz lehelete is.

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc rágókáit!

  rendelek

Lakásban tartható kutyák – masztiff

Vedlés:

Átlagos mértékben

Ugatás:

Viszonylag ritkán ugat

Mozgásigény:

Közepes

Vérmérséklet:

Nyugodt, békés, a gazdájához ragaszkodó, őt védő

Család- és gyermekbarát:

Kimondottan család- és gyermekbarát

Hogy érzi magát egyedül:

Ragaszkodik a társasághoz, de időnként egyedül is hagyhatod

Ajánlott PetChef eledel: 

Tanyasi marha, Atlanti lazac

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük