Az amerikai staffordshire terrier, vagy ahogy röviden nevezik: amstaff, talán az egyik legellentmondásosabb megítélésű kutyafajta. Sokan vérszomjas harci kutyának tartják, mások pedig esküsznek rá, hogy egy kedves családi kutya. De hol az igazság?

Az amstaff rendkívül sokoldalú, intelligens, barátságos és lojális, szinte bármiben jó, amire kiképzik – éppen ezért a kutyus személyisége rendkívüli módon függ a nevelésétől. Cikkünkből mindent megtudhatsz az amerikai staffordshire terrier tulajdonságairól, megismerheted, hogy hogyan kell tartani és etetni. Így könnyen eldöntheted, hogy mennyire ideális számodra ez a fajta.

Amstaff

Méret

Közepes | marmagassága: 43–48 cm, súlya: 20-23 kg

Mozgásigény

Nagy

Élettartam

12-16 év

Vérmérséklet

Energikus, tanulékony, ragaszkodó

Etetés

Napi 2x

Ajánlott PetChef menü

Háztáji bárány, Mennyei kenguru,

Színek

Az amerikai staffordshire terrier külseje

Az amstaff középtermetű, rendkívül izmos testfelépítésű és meglepően erős. Koponyája széles, intelligens szemei sötétek, fülei félig felfelé állnak. A fülüket régebben csonkították, szerencsére ez a gyakorlat mára már tiltott. Sima szőre rövid és csillogó, szőrzetének színe pedig nagyon változatos.

Lehet barna, vöröses, feketés vagy kékes, és tartalmazhat fehér foltokat. A fajtastandard szerint viszont a fehér szőrzet aránya nem lehet több, mint 80% – ez ugyanis sokszor genetikai eredetű siketséggel is jár.

 • Az amstaff marmagassága 43-48 cm között mozog
 • Testsúlya pedig 20-23 kg

Az amstaff vérmérséklete és jelleme

Az amerikai staffordshire terrierről még a mai napig az a sztereotípia él a köztudatban, hogy egy agresszív, veszélyes harci kutya. Ez az elképzelés annak köszönhető, hogy a fajtát eredetileg őrzőkutyaként, bikák és medvék elleni harcokban és illegális kutyaviadalokon vetették be. Ezekben a sportokban a fajta különösen izmos testfelépítésének, különleges erejének és kitartásának köszönhetően nagyon jól szerepelt. És bár sajnos az illegális kutyaviadalok még a mai napig nem szűntek meg teljesen, az amstaff valójában nem az, aminek gondolják.

Igazából ugyanis egy ragaszkodó, hűséges és nagyon tanulékony fajtáról van szó, aki szinte mindenben tehetséges, amire kiképzik. Lehet kedves családi kutya, hiszen a körülötte lévő emberek nagyon fontosak a számára, imád a kedvükben járni. De lehet félelmetes őrzőkutya, belevaló rendőrkutya, kitartó keresőkutya, sőt akár terápiás kutya is – ezekben is remekel.

Azt azonban tudnod kell, hogyha ezt a fajtát választod, akkor nagyon határozottan és következetesen kell nevelned. Mivel nagyon erős, ezért muszáj megtanítani az engedelmességre, mind a séta, mind az élet többi területén. Az amstaff mozgásigénye igen magas, ezért remek társad lesz a séták során vagy a sport bármely területén, persze egy kis összebújás a kanapén se lesz ellenére. Arra viszont figyelj, hogy megfelelő mentális és fizikai terhelés hiányában viselkedése könnyen rombolóvá válhat, amit a bútorok fognak bánni.

Ez a fajta jól tartható lakásban, de mindenképpen biztosítani kell számára a megfelelő mozgásmennyiséget. Előny, ha van egy biztonságosan elkerített kerted, ahol jól kirohangálhatja magát.

Az amstaff és más állatok

Az amerikai staffordshire terrier más állatokkal szemben hajlamos a dominanciára, ezért rendkívül fontos a korai szocializáció. Más kutyákat ugyanis könnyen ellenfélnek tekint, cicákat és kisállatokat pedig zsákmánynak. Ha jól neveled, akkor kijön más állatokkal, de inkább egyállatos családokba ajánlott.

Az amstaff és a gyerekek

Az amstaff imádja a család kisebb tagjait is, feladatának tartja, hogy őrizze őket vagy játsszon velük. Ugyanakkor mivel rendkívül erős, kisebb gyerekek mellé mégsem első számú választás, hiszen akaratlanul is fellökheti őket.

Az amstaff és az idegen emberek

Az amstaff alapvetően nagyon barátságos az idegenekkel szemben is. Bár remek őrzőkutya válhat belőle, ha nem erre képzik ki, akkor az idegeneket inkább vidám farokcsóválással és arcon nyalogatással üdvözli.

Petchef Kutya Ragoka Valogatas

Rágóka válogatás

  A kutyusod motiválása és jutalmazása fontos része a napi kapcsolatotoknak, ehhez jó, ha mindig van nálad néhány extra finom, szuperegészséges falat is.

  Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot és glutént sem, ami a kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy allergiát.

  Tökéletes választás lehetnek kutyusod jutalmazására a szuper ízletes izlandi tőkehal tallérok, izlandi farkashal bőr rágókák és izlandi tőkehal bőr rágókák is, melyeket fagyasztva szárított eljárással készítünk.

  Nagy segítségedre lehetnek a fogmosások közti lepedék eltávolításában ezek a természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágókák. Fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik. Mindennapos fogyasztás mellett kevesebb barna foglepedék és fogkő alakulhat ki, és megszűnhet a kutya rossz lehelete is.

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc rágókáit!

  rendelek

Az amerikai staffordshire terrier nevelése

Ahogy már említettük, az amstaff mellé egy erős kezű, határozott vezető szükséges, aki következetesen neveli és nem sajnálja az időt a kiképzésétől. Első kutyás gazdiknak éppen ezért nem kifejezetten ajánlott, szerencsésebb ugyanis ha a tulajdonos már rendelkezik tapasztalattal kutyatartás területén. Ha viszont megfelelően neveled, akkor nyugodt, engedelmes és nagyon ragaszkodó társad lesz, akire bármikor számíthatsz.

Íme néhány tipp az amstaff neveléséhez:

 • Fontos, hogy kutyusodat idejében szocializáld, így megelőzheted a más állatokkal szembeni domináns magatartást. Érdemes kölyökkorától kutyaoviba hordani.
 • Nagyon fontos számára a megfelelő mentális stimuláció, illetve a céltudatos kiképzés, ezért minél hamarabb vidd kedvencedet kutyasuliba!
 • Ennek a fajtának sok mozgásra van szüksége, csak így lehet kiegyensúlyozott
 • Kerüld vele szemben az agresszív viselkedést, a jutalmazás alapú nevelés sokkal célravezetőbb

PETCHEF TIPP: Amstaffod neveléséhez, kiképzéséhez természetesen szükséged lesz ízletes, de egészséges jutalomfalatokra. Fontos, hogy a jutifali alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezzen, és ne tartalmazzon semmilyen mesterséges adalékanyagot, de lehetőleg glutént sem, ami kutyáknál is gyakran okoz ételintoleranciát, vagy -allergiát.

A PetChef kínálatában már elérhetőek az ínycsiklandóan finom és omlós rágókák, amelyek fagyasztva, szárított eljárással készülnek friss tőkehalból és farkashalból. Tökéletes választás kutyusod jutalmazására!

Az amstaff betegségei, életmódbeli tanácsok

Az amstaff várható élettartama viszonylag magas, akár 12-16 év is lehet. Természetesen minden gazdi azt szeretné, hogy kedvence hosszú, egészséges kutyaéletet éljen. Éppen ezért figyelj oda az alábbiakra:

 • Kizárólag tápanyagokban gazdag, egészséges kutyaeledel kerüljön a tálkájába
 • Kerüld az olyan tápokat, amelyek mesterséges adalékokat vagy tartósítókat tartalmaznak
 • Az eledel mennyiségét mindig igazítsd kedvenced testsúlyához, ha hízást tapasztalsz, csökkentsd az adagot!
 • 1-1,5 évente javasolt az amstaff teljes egészségügyi kivizsgálása
 • Ha bármilyen szokatlan tünetet tapasztalsz, akkor minél előbb konzultálj állatorvossal!

Ahhoz, hogy a kutyus egészséges legyen, nagyon fontos, hogy honnan vásárolsz kiskutyát. Lássuk, mire kell figyelni!

Amstaff Kiskutya

Nulladik lépés: kizárólag hiteles tenyésztőtől vásárolj kiskutyát!

Az első lépés a megfelelő tenyésztő kiválasztása. Sajnos az amstaff népszerűségének és az óriási keresletnek köszönhetően rengetegen szaporítják a jó pénzkereseti lehetőség miatt. A szaporítókat pedig sajnos nem érdeklik a fajta érdekei és az sem, ha valamilyen genetikai betegség öröklődik a vérvonalon. Éppen ezért válassz nagyon körültekintően tenyésztőt!

Miről ismerheted fel a jó tenyésztőt?

  Minden esetben törzskönyvet ad, amihez tenyész alkalmassági vizsgát kell tenni
  Oltási könyvvel, féregtelenítve kínálja a kölyköket
  Tagja valamilyen egyesületnek
  Mindent tud a fajtáról és szívesen válaszol a kérdésekre
  Az ellések közt hagy időt az anyakutyának a regenerálódásra

Az amstaff betegségei

Ahogy már említettük, az amerikai staffordshire terrier igen szívós és egészséges fajta, de természetesen náluk is előfordulhatnak bizonyos betegségek, a nem megfelelő tenyésztés, vagy rossz tartás következtében.

Milyen betegségekkel találkozhatsz az amerikai staffordshire terrier esetében?

Allergiás bőrbetegségek

A környezeti allergéneknek köszönhetően a fajta képviselői között viszonylag gyakran alakul ki spontán atópiás bőrgyulladás. Mivel a tünetek igen változatosak, gyakran nehéz pontos diagnózist felállítani. Az allergia oka lehet atka, pollen, penészgomba stb. Az atópiás bőrgyulladás általában heves vakarózással, az érintett terület nyalogatásával jár, ezen kívül szőrhullás, a bőr pirossága, piros foltok, göböcskék, fül- és bűzmirigy gyulladás stb. jelentkezhetnek. A kezelés gyógyszeresen és allergén specifikus immunterápiával is történhet.

Emellett jelentkezhet náluk ételallergia is, amelyet bizonyos ételek kiiktatásával és hipoallergén kutyaeledel adásával lehet kezelni.

Autoimmun betegségek

Az autoimmun betegség akkor fordul elő, amikor a szervezet természetes védekező rendszere nem tud különbséget tenni a saját sejtjei és az idegen sejtek között, így a szervezet tévedésből megtámadja a normál sejteket. Az autoimmun betegségeknek rengeteg típusa létezik kutyák esetében is, amelyek a testrészek széles skáláját érinthetik.

Gyulladásos, ízületi megbetegedések, porckopás (osteoarthritis)

Az egészséges ízületekben lágyszövet és porc védi a csontokat. Trauma hatására, vagy évek alatt a kutyus idősödésével az ízületi folyadék mennyiségének csökkenése miatt ez a porc károsodhat. A sérült porcok már nem tudják megóvni az ízületeket, a kutyában gyulladás alakulhat ki, fájdalommal járhat számára a mozgás és a porcok is eldeformálódhatnak.

Tünetei: letargia, nehézkes mozgás, bicegés, étvágytalanság, ingerlékenység. A gyógyszeres, néhány esetben műtéti kezelés mellett ügyelj rá, hogy omega-3-ban gazdag, gyulladásgátló hatású ételeket adj kedvencednek!

Spondylosis

A gerinc csigolyáinak nem gyulladásos, degeneratív betegsége. Jellemzően csontkinövéseket, úgynevezett osteofitákat lehet megfigyelni ezeken a helyeken. A kinövések korlátozódhatnak egy régióra, vagy a gerinc mentén több helyen is megfigyelhetőek, sőt akár össze is nőhetnek, amelyek megnehezítik a kutya mozgását.

Hajlam húgyúti fertőzésekre

A húgyúti fertőzésben szenvedő kutyák általában nagyon gyakran próbálnak vizelni, amikor kimennek a szabadba. Jelentkezhet a vizelés erőltetése siker nélkül, amelyet nyüszítés is kísérhet, ha fájdalmas. Néha még vér is előfordulhat a vizeletben. A csöpögő vizelet vagy a nemi szervek gyakori nyalogatása is jelezheti a húgyúti fertőzést.

Extra tipp: bár a legtöbb amstaff hosszú és boldog életet él, a fenti betegségekre való hajlam miatt érdemes már kölyökkutya korban kisállat biztosítást kötni rájuk. Így még a hosszabb kezelés sem fog különösebb anyagi problémát jelenteni.

Az amstaff etetése

Az amstaff izmos és mozgékony fajta, ezért nagyon fontos, hogy minőségi, tápanyagokban gazdag eledelekkel etesd, ami kielégíti magas energiaigényét. Mivel hajlamos allergiára, ezért érdemes hipoallergén eledelt választani a számára.

Napi kétszer etesd, és az adagba számold bele a jutalomfalatokból származó energiát is!

Ugyan sok helyen olvashatod, hogy a száraztápos etetés tökéletes a kutyák számára, a száraztápok nagy része azonban nem megfelelő választás. Ezek ugyanis olyan silány minőségű összetevőkből készülnek, mint a húsliszt és a gabona, amelyek alacsony tápértékkel rendelkeznek, és akár allergiát is okozhatnak. Ezen kívül lényeges tudnivaló, hogy bár sok helyen az extra magas hústartalmat hirdetik, mint az eledel legfontosabb tulajdonságát, a túl magas fehérjetartalom az állatorvosok szerint vese- és májproblémákat okozhat.

Petchef Mennyei Kenguru Kutyaeledel Uj2 1

Ismerd meg a PetChef Mennyei kenguru menüt!

  Egyre több négylábú idilli életét teszi tönkre valamilyen egészségügyi probléma, ami legtöbbször visszavezethető ahhoz, hogy milyen minőségű étel kerül kedvenced tányérjába.

  Kutyusod nagytestű, idős, ízületi gyulladással, hasnyálmirigy problémákkal, vagy diszpláziával küzd, esetleg cukorbeteg? Akkor válaszd a Mennyi kenguru eledelünket!

  A gondosan összeállított monoprotein raguban, a kenguruhús mellett, helyet kapott egy kis köles, quinoa, sütőtök, édesburgonya, friss erdei áfonya, valamint kurkuma és gyömbér is. A kenguruhús rendkívül magas omega-3 tartalommal, valamint hipoallergén hatással is rendelkezik, így ideális azoknak a kutyusoknak, akik allergiásak más fehérjeforrásra. A gyömbérnek és a kurkumának köszönhetően extra támogatás nyújt kutyusod ízületei számára. Biztosítja a porcok, ízületek, inak, csontok rugalmasságát és csökkenti az öregedéssel járó ízületi merevséget.

  Kizárólag természetes összetevőkből, állatorvos tanácsadásával készült, frissen főzött eledeleinket még házhoz is visszük nektek!

  Ne várj tovább, rendeld meg most kutyusod új kedvenc eledelét!

  rendelek

Vegyes etetés – jó megoldás a tisztán száraztápos etetés helyett

A tisztán száraztápos etetés helyett még mindig pénztárcakímélő, de egészségesebb megoldás az úgynevezett vegyes etetés. Ez azt jelenti, hogy a száraztápot valamilyen – mondjuk 50-50%-os arányban – kevered össze valamilyen másik, magasabb víztartalmú prémium kutyaeledellel, például esetünkben PetChef eledellel. Ilyenkor értelemszerűen a kutyus testsúlyának megfelelő mennyiségből csak a választott aránynak megfelelő mennyiséget kell venni – tehát 50-50%-os aránynál 50%-ot az adott eledelből.

A vegyes etetés további előnye, hogy mivel a táp általában ugyanaz marad, a hozzászokási idő is rövidebb. A kutyusok étvágya is javul, hiszen míg önmagában a száraztáp nem túl vonzó, “valódi” étellel keverve már étvágygerjesztőbb.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy hetente ellenőrizd a kutyus testsúlyát, és szükség szerint igazíts a mennyiségeken!

A PetChef frissen főtt kutyaeledeleinek receptjeit a kutyák táplálkozására specializálódott állatorvos, Dr. Varga József állította össze. Összetevőink frissek és emberi fogyasztásra is alkalmasak, így bátran adhatod menüket amstaffnak is.

Az amerikai stafford terrier mozgásigénye, játék

Stafi Kutya

Ahogy már említettük, az amstaff különösen sok fizikai aktivitást igényel, ami lehet közös séta, közös sportolás vagy játék is. A lényeg, hogy olyan mozgásformát válassz a számára, amely nem csak fizikailag, de mentálisan is kielégíti az igényeit.

Szinte mindegy milyen tevékenységbe kezdtek, az amstaff ugyanis igazi multitálentum, remekel agilityben, nyomkeresésben, de akár az atlétikai versenyeken is.

kutya teniszlabda

Kutya teniszlabda

  A teniszlabda színes, pattog, tökéletesen illeszkedik a szájba és a legszórakoztatóbb és legsokoldalúbb kutyajáték, ami jó pár generáció óta népszerű a kutyusok körében. A PetChef kínálatában már megtalálod a vidám, egészségbarát teniszlabdákat, melyek télen-nyáron kiváló mókát biztosítanak az örökmozgó ebeknek.
  megnézem

Az amstaff ápolása

Az amstaff szőrzete rövid és fényes, viszont évente kétszer erősebben vedlik. Ilyenkor érdemes sűrűbben átkefélni a bundáját, és kifésülni belőle az elhullott szőrszálakat. Mivel nem hajlamos a kutyaszagra, csak akkor kell fürdetni, ha valóban összekoszolja magát és szükséges. Érzékeny bőre miatt ez évente maximum pár alkalommal javasolt, kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett kutyasamponnal.

Mire kell még figyelned az amstaff ápolásakor?

 • Rendszeresen ellenőrizd a füleit! Az amstaff fülében hajlamos összegyűlni a fülzsír, ami a kórokozók elszaporodásával gyulladáshoz vezethet! Figyeld meg, nem tapasztalsz-e kipirosodást, vagy kellemetlen szagot.
 • Havonta egyszer vagy kétszer vágd le a körmeit, ha nem kopik természetes módon, hogy megelőzd a fájdalmas szakadásokat és más problémákat.
 • A fogak egészségének megőrzéséhez rendszeresen távolítsd el a kutyus fogairól a lepedéket, amelyből fogápolás hiányában fogkő alakulhat ki. A fogkő ugyanis hosszú távon fog- és ínybetegségekhez vezet. Iktasd be a napi fogmosást kutya fogkrémmel és fogkefével.

+1 FOGÁPOLÁSI TIPP: A lepedék eltávolításában a fogmosások között nagy segítségedre lehet egy természetes alapú, tápanyagokban gazdag rágóka. A PetChef kínálatában megtalálod a szuper ízletes farkashal bőr vagy tőkehal bőr rágókákat, amelyek fantasztikus ízükön kívül intenzív és hosszú rágásélményt biztosítanak, így kedvenced figyelmét is lekötik.

Kinek való és kinek nem való az amstaff?

Mikor válaszd az amerikai staffordshire terriert?

 • Ha szeretnél egy hűséges és ragaszkodó családi kutyát, aki jól kijön a gyerekekkel is
 • Ha szükséged van egy motiváló és lelkes sporttársra, aki szívesen elkísér a kalandokon is
 • Ha van tapasztalatod a kutyák nevelésével, határozott és következetes vagy
 • Ha van időd és energiád az amstaff kiképzésére és a vele való foglalkozásra
 • Ha nem fog problémát jelenteni, hogy az amstaff domináns más állatokkal szemben

Mikor ne válaszd ezt a fajtát?

 • Ha nincs időd vagy tapasztalatod foglalkozni a kutyussal
 • Ha nem vagy erőskezű vezető típus
 • Ha sokat hagynád egyedül társaságkedvelő kedvencedet
 • Ha nem élsz aktív életet és ezt kutyusodnak sem tudod biztosítani.

És végül egy kis történelem: így alakult ki az Amerikai staffordshire terrier

Az Amerikai staffordshire terrier Angliából származik, ősei pedig bulldogok, masztiffok és terrierek voltak. Ezek keresztezéséből jöttek létre a Staffordshire terrier fajta felmenői, akiket eredetileg úgynevezett bullbaiting és bearbaiting sportokhoz tenyésztettek. (A bull- és bearbaiting azt jelenti, hogy a kutyák láncra kötött medvékkel és bikákkal harcoltak). Ezen kívül a fajta őseit gyakran harcoltatták illegális kutyaviadalokon – és sajnos ez mindmáig nem szűnt meg teljesen.

A kitartó, okos és szívós fajtát ezen kívül farmerek is tartották a vadállatok távoltartásának és bikák terelésének céljából, a vadászatokon pedig vaddisznókra vadászott.

A fajta angol őse brit bevándorlókkal került Amerikába, ahol hamarosan a nagyobb példányok terjedtek el, így alakult ki az amerikai staffordshire terrier irányzat. Itt már a fajta rajongói más tulajdonságokat is értékelni kezdtek a kutyusokban, például ragaszkodását, intelligenciáját és sokoldalú tehetségét. Ennek köszönhetően a tenyésztés ilyen irányba ment el, a stafik pedig jóval kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá váltak.

A Staffordshire terrier fajtát az American Kennel Club végül 1936-ban ismerte el, majd az angol staffordshire bullterriertől megkülönböztetve 1972-ben lett pontosítva a fajta neve amerikai staffordshire terrierre. Azóta a tenyésztés központjában már a családcentrikus, ragaszkodó, intelligens és agilis kutyák állnak, aki lassan levetkőzi a rá vonatkozó sztereotípiákat.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben, valamint egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Jozsi Doboz Badge New Small 1

Ismerd meg a PetChefet!

Kutyaeledeleinket frissen főzzük, emberi fogyasztásra alkalmas, természetes és friss alapanyagokból. A hagyományos tápokhoz képest sokkal nagyobb arányban maradnak meg az ételekben a hasznos tápanyagok és vitaminok a lassú főzési eljárásnak köszönhetően.

A kutyák jó étvággyal, szívesen fogyasztják és már az első héten pozitív változás figyelhető meg a közérzetükben és egészségi állapotukban: több energia, allergia enyhülése, jobb emésztés, fényesebb bunda és egészséges testsúly.

 • A recepteket dr. Varga József állatorvos állította össze nem csak az egészség megőrzésére, hanem akár különleges táplálkozási igénnyel rendelkező kutyusok számára is. Eledeleink között megtalálhatóak hipoallergén alternatívák, illetve a máj, a vese, a szőr és bőr, valamint az ízületek támogatására megalkotott menük is.
 • Teljesen tartósítószer- és adalékanyagmentes
 • Rendkívül kényelmes a rendelés, szállítás
 • Ügyfélszolgálatunk közvetlenül elérhető telefonon, bármilyen kérdésben szívesen adunk tanácsot

Ha új vásárlóként az első Kóstoló csomag íztesztje során úgy tapasztalod, hogy kutyusodnak valamilyen oknál fogva nem tetszenek a PetChef eledelek, akkor Tiszta tányér garanciánk keretében visszatérítjük a termék teljes árát. Visszatérítési igény esetén töltsd ki a Visszatérítés és csere oldalunkon található űrlapot, és ügyfélszolgálatos kollegáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Veled! Tiszta tányér garanciánk kizárólag új vásárlóként az első Kóstoló csomagra érvényes. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és egyéb díjakra.

Házi készítésű főtt kutyaeledeleink

Ünnepi malac

Érzékeny gyomorra

Megnézem

Tanyasi marha

Fokozott energiaszükségletre

Megnézem

Háztáji bárány

A szőr- és bőr támogatására

Megnézem

Szüreti pulyka

Az emésztés támogatására

Megnézem

Erdei nyúl

A máj- és vese támogatására

Megnézem

Atlanti lazac

Az immunrendszer támogatására

Megnézem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük